BERBEC

Anul va începe cu succes, dar şi cu agitaţie, pe plan profesional şi, în general, pe plan personal. Mulţi vor fi avansaţi în carieră, ori îşi vor îmbunătăţi, pur şi simplu serviciul, ca şi calitate a munci, prin mărire salarială sau altele. Se subliniază transformarea, care este în sens benefic şi evolutiv în plan profesional. Mulţi vor avea şansa ca să lucreze în străinătate, dar unii vor face naveta, inclusiv dintre cei stabiliţi la muncă în străinătate, probabil în afara localităţii sau într-o localitate apropiată. Nu e exclusă avansarea administrativă, chiar la începutul anului, deoarece berbecii vor fi apreciaţi de şefi. Se recomandă atenţie la administrarea banilor, în special în perioada ianuarie - aprilie, când nu sunt excluse unele aspecte negative neaşteptate sau întârzierea primirii unor bani, din planul profesional sau de la un coleg împrumutat. Altfel, anul 2022 favorizează, de la început nativii pe plan financiar. Se arată stabilitate financiară, siguranţă salarială mai bună, șansa măririi venitului propriu cel puţin o dată, iar pentru unii, perfecţionarea unor noi cunoştinţe profesionale, pentru a începe o nouă meserie sau transformarea unui talent într-o sursă de venit. Nu e exclus ca unii să trebuiască să aleagă între două locuri de muncă. Un obiectiv sentimental şi o achiziţie tehnică e posibil să se realizeze la începutul anului.

 

TAUR

Taurii vor avea un an al favorizării planului personal, cel cu referire la propria persoană. Se vor dezvolta personal şi îşi vor dezvolta liberul arbitru, încrederea în sine, puterea personală, curajul și personalitatea. Decizia personală va fi foarte importantă. De aceasta va depinde mult succesul lucrurilor din anul 2022. În acest sens va fi mai uşor pentru aceia care sunt deja oameni cu o personalitate formată şi cu liber arbitru. Un an al succesului social, al prieteniilor şi al atingerii scopurilor. Lunile februarie şi martie vor favoriza planul profesional, avansarea în carieră şi atingerea obiectivelor nativului. Începutul lunii martie va aduce multora o realizare socială sau profesională. E posibil să fie chiar câteva realizări. Vor fi schimbări în viaţa nativilor, unele, probabil, în mod neaşteptat. Acel ceva nou în plan profesional, e posibil să fie blocat o perioadă, în prima parte a anului, ori să întârzie, ori să înceapă la începutul anului şi să dureze până când se definitivează. Nativii devin mai magnetici, mai optimişti, mai sociabili, mai deschişi la minte şi cu mai mult simţ al umorului, dar e posibil ca unii să devină mai nervoşi, mai impulsivi şi mai nerăbdători.                                                

 

GEMENI

Deşi continuă perioada cu suspiciuni şi gândire negativistă, altfel, necaracteristice temperamentului şi mentalului nativilor Gemeni, aceştia sunt în continuare într-o perioadă a creşterii magnetismului şi a discreţiei în comunicare, dar şi a preocupării pentru lucruri ascunse şi misterioase. Tot anul 2022 este o perioadă favorabilă pe plan profesional, în carieră, ascensiune profesională şi din punct de vedere socio-profesional, inclusiv în afaceri. Două subperioade în care vor fi realizări profesionale sau în afaceri vor fi începutul anului şi finalul acestuia. Se va dezvolta norma de muncă, dar, foarte posibil şi solicitatea din partea administraţiei serviciului, astfel încât e posibil ca deseori nativii să lucreze peste program, inclusiv sâmbăta şi duminica. Totul este bazat pe noi contracte de muncă sau înnoire de acte profesionale. Şansele de a lucra în străinătate vor spori chiar din primele două luni ale anului. Relaţiile de muncă se vor dezvolta şi se vor îmbunătăţi. Unii vor lucra în acelaşi domeniu cu partener-ul(a) de relaţie sau soţul, soția, ori îşi vor găsi partener de relaţie la serviciu sau prin intermediul acestuia. Anul va aduce pentru diverşi nativi rezolvarea unor situaţii de acte de casă şi proprietate a familiei, în special a unuia din părinţi sau cu referire directă la partenerul de viaţă, acesta având ceva de rezolvat cu referire la familia lui de origine, în domeniul proprietăţii.

 

RAC

Va fi un an al dezvoltării spirituale şi preocupărilor pentru studiu, şcolar sau universitar şi pentru călătorii. Mulţi vor călători mai mult decât în anul 2021. Inclusiv în străinătate vor călători sau vor rămâne mai mult. Şansele de a studia, a lucra, ori a se stabili în străinătate vor continua, vor reapare, vor apare în premieră, dar pentru mulţi se vor înmulţii. Există o transformare în sens evolutiv şi, probabil, treptat, însă avantajată în primele două luni ale anului, cu referire la planul relaţional, planul relaţiilor sociale, de asemenea şi cel al actelor oficiale. Va fi un an când se vor atinge noi obiective, implicând realizarea de noi acte, şi nu doar contracte de muncă sau alte acte de muncă. Statutul social este posibil să fie schimbat, deşi acest lucru a început şi poate s-a realizat pentru unii încă din anul trecut. Statutul acesta poate însemna o căsătorie, ori, dacă e necesar, un divorţ, un nou statut profesional, un nou statut locativ, mai ales ca cetăţean cu proprietate personală, stabilit într-o altă ţară sau în urma primirii statutului de rezident, ori a celui de cetăţean străin. Unele blocaje sau întârzieri pe plan profesional e posibil să existe în primele patru luni ale anului, dar situaţia profesională tinde să se îmbunătăţească. Anul va fi o perioadă favorabilă atingerii unor scopuri şi obiective, dar şi a dezvoltării relaţiilor de prietenie, nefiind exclus ajutorul de la prieteni şi de la protectori. Se recomandă atenţie la implicarea sentimentală şi la achiziţii, mai ales care se referă la casă şi la proprietate.     

 

LEU

Anul debutează cu agitaţie, stres şi multă rutină la locul de muncă, lucruri care e posibil să genereze multă oboseală şi să afecteze sănătatea. Planul profesional se subliniază printr-o transformare, care e în sens bun, în sens necesar, care se pare că e în etape, iar pentru unii a început încă din anul 2021. Primul trimestru al noului an va fi obositor la servici, suprasolicitant, dar şi favorabil pe plan profesional. Chestiuni tehnice mai vechi, la locul de muncă, vor atrage atenţia între ianuarie şi februarie şi vor trebui rezolvate. Acestea e posibil să aibă de-a face cu autoturismul de servici sau cu transportul la servici, cu distanţele, oameni de la distanţă şi unele obiective profesionale amânate, în care e posibil să fie implicate femei tinere. O schimbare profesională sau ceva nou, în sens bun, pe plan profesional se arată chiar la începutul anului, probabil în mod neaşteptat, deşi, unele amânări sau blocaje cu referire la locul de muncă e posibil să existe până în martie, poate până în aprilie. Acest an va fi unul important, iar pentru unii foarte important şi favorabil pe plan profesional, mai ales în carieră şi în domeniul socio-profesional, dar şi în afaceri. Anul aduce, pe lângă schimbări şi lucruri noi pe plan profesional, o stabilitate mai bună, siguranţă mai multă, succes şi pentru mulţi, ascensiune administrativă şi a venitului financiar din planul profesional. Relaţional, va exista o stabilitate, dar şi nişte neînţelegeri, poate şi certuri neaşteptate în primele patru luni ale anului. Ca şi anul anterior, şi acest an este unul al unor încercări, în sens evolutiv, pe plan relaţional. Comunicarea nu ar fi un motiv direct de neînţelegere. Nu e exclus să existe alţi factori problematici, cum ar fi realizarea unor acte oficiale şi a unor situaţii litigioase juridice sau judiciare. Anul 2022 va aduce prosperitate financiară pentru nativi, mai ales prin alte surse decât salariul, cum ar fi veniturile din colaborări şi afaceri, din contracte oficiale, din litigii sau de pe urma partenerului de viaţă. Salariul şi, în general, venitul acestuia este mai avantajat şi este în curs de a fi sporit pe parcursul anului.

 

FECIOARĂ

Planul sentimental este în transformare, în sens evolutiv, iar planul relaţional va fi unul avantajat pe tot parcursul anului. Mulţi nativi vor găsi un partener de calitate şi cu diverse calităţi, chiar dacă, poate mulţi nativi, vor avea obiceiul caracteristic să nu le observe, ori să nu le aprecieze partenerilor calităţile, în schimb să le observe, poate chiar să le exagereze defectele. Anul 2022 poate însemna dezvoltarea unei relaţii deja existente şi aducerea acestei relaţii la oficializare sau la a locui împreună. Este anul favorabil relaţiilor pe termen lung. Se recomandă atenţie la sănătate, în special în primul trimestru al anului, cu precădere la zona membrelor inferioare, spate, în special partea lombară, articulaţiile genunchilor, ten, dantură şi sistemul nervos. Se recomandă atenţie şi la călătorii, inclusiv la acelea în interes de servici. Anul 2022 aduce dezvoltarea şi favorizarea relaţiilor interumane, al planului social, celui al actelor, colaborărilor profesionale şi afacerilor, cu realizări, rezolvări şi dezvoltări în aceste domenii. Mulţi vor semna un contract de muncă mai bun, chiar dacă în prima parte a anului e posibil să mai existe un oarecare blocaj sau o întârziere cu referire la locul de muncă, ori profesionale negative neaşteptate.  

 

BALANŢA

Nativii Balanţă vor avea o veste bună, poate şi ceva realizare, ori succes într-un domeniu în primele trei zile ale anului nou. Mai ales luna ianuarie, dar şi februarie aduc acestora favorizare a planului relaţional sau a unei transformări relaţionale necesare şi favorabile. Nu este exclus ca începutul lui ianuarie să îi găsească pe unii alături de un partener din trecut, la care au vrut să se întoarcă, însă e puţin probabil ca în acest caz relaţia să dureze mai mult de 10 zile. Vor fi şi cazuri în care nativul, la începutul anului va oscila între doi parteneri, posibil să îl părăsească pe unul actual, pentru altul, definitiv sau nu. În cazul unor femei, va fi vorba despre un bărbat mai mare la vârstă, care e posibil să se îndrăgostească. Anul 2022 va fi prioritar pentru planul relaţional, dar mai mult pentru vindecarea lui şi pentru îmbunătăţirea lui, ceea ce a început, deja, pentru unii, este un lucru de durată, dar care aduce stabilitate şi maturizarea necesară planului relaţional, atât în cazul în care există deja un partener, cât şi în cazul în care nu există, dar aceste lucruri vor reuşi să aducă bine unei relaţii de viitor. Anul va aduce favorizarea locului de muncă, mulţi având această şansă chiar la începutul anului. Va fi o îmbunătăţire şi o dezvoltare a planului profesional şi o dezvoltare a veniturilor financiare şi materiale, în special al celor indirecte, cum ar fi de pe urma unor colaborări, afaceri, acte oficiale sau de pe urma familiei, ori a partenerului. Venitul financiar şi cel material, în general al soţului, respectiv al partenerului de viaţă va fi favorizat în noul an.   

 

SCORPION

2022 va fi un an important pentru nativii Scorpion; pentru unii au apărut semnale chiar din luna decembrie a anului 2021. Aceste aspecte bune se pot referi la planul călătoriilor, nu neapărat pe termen lung sau la întâlnirea unui partener de relaţie, probabil într-o astfel de călătorie. Nu este exclusă nici retrăirea, pentru un timp, a unei poveşti amoroase cu un partener din trecut, probabil şi de la distanţă. Lunile ianuarie şi februarie vor aduce favorizarea planului profesional, noutăţi de bine la locul de muncă, un nou loc de muncă sau avansarea în carieră. Nu sunt excluse nici cursuri noi, cu interes profesional şi noi achiziţii tehnice. Acest an va favoriza planul sentimental, dar asta nu înseamnă că trebuie să se implice emoţional un nativ într-o relaţie pentru cineva care nu merită o implicare sentimentală. Nativii îşi vor spori cumpărăturile. Vor face achiziţii importante, nu neapărat multe, în special cu referire la casă, adică lucruri în casă, continuare de construire sau construire de anexe, amenajarea sau prelungirea curţii sau grădinii, modernizări imobiliare. Factorul de fertilitate va fi favorizat, iar multe femei vor rămâne însărcinate sau vor deveni mame în acest an. Planul relaţional va fi favorizat tot anul, cel puţin mai favorizat decât în primele 11 luni ale anului 2021. Mulţi se vor gândi la a fi într-o relaţie pe termen lung, poate chiar şi la căsătorie. Pe de altă parte, nativii vor să aibă succes social şi vor avea de rezolvat câteva acte oficiale importante. Cei care muncesc cu acte oficiale, inclusiv cu referire la străinătate, vor fi favorizaţi. Planul afacerilor, unde e cazul, va fi şi el favorizat. Mulţi nativi simt că e nevoie de transformare personală evolutivă şi de schimbări în unele planuri ale vieţii lor, că e nevoie de nou şi de adaptare la nou. Mulţi nativi vor ieşi din restricţii sau vor continua să facă acest lucru. Vor fi mai pasionaţi de spiritualitatea liberă, aceea neinterzisă şi nelimitată de ideologie, de frică şi de interdicţie la cunoaştere. Vor descoperi diferite secrete sau lucruri ascunse, vor afla, poate neaşteptat, unele lucruri pe care nu se aşteptau să le afle şi vor găsi diverse răspunsuri. Vor fi pasionaţi de călătorii, în principal în străinătate, de mistere, dar şi de sănătate şi domeniul medical. Se recomandă să dea mai multă importanţă sănătăţii proprii, mai ales în primele două luni ale anului.

 

SĂGETĂTOR

Pentru aceşti nativi, 2022 va fi un an favorabil dezvoltării situaţiei pecuniare, strict personale, în relaţie cu familia, în special cu familia de provenienţă, dar şi pentru familia prin căsătorie nativului, unde e cazul. Săgetătorii vor realiza obiective care ţin de locuinţă, cum ar fi construcţie sau achiziţionare a unei locuinţe, a unei proprietăţi sau unor proprietăţi, case ori terenuri. E un an cu definitivări, pentru unii, de acte juridice cu referire la proprietate sau proprietăţi. Îl vor putea ajuta pe un membru apropiat al familiei la astfel de rezolvări, cu referire la o situaţie datorată unei moşteniri sau de altă provenienţă. Alţii vor continua construcţii pe care le-au început sau achitări de rate la imobiliare pe care le-au cumpărat. Este un an al siguranţei locative şi al îmbunătăţirii comfortului locativ, al dezvoltării şi îmbunătăţirii, în unele cazuri pe cale juridică, a relaţiilor cu familia, dar şi al posibilei dezvoltări a familiei, prin oportunităţi financiare mai bune, creştere de venituri şi avansări profesionale a membrilor ei, dar, în unele cazuri, prin apariţia de noi membri în familie. Este anul dezvoltării proprietăţii personale a nativului şi a familiei lui, cu bunuri mobiliare şi imobiliare. Astfel, la finalul anului 2022, cel târziu la începutul lui 2023, Săgetătorii vor avea o situaţie materială mai bună decât în anul 2021. Cea mai bună dezvoltare din noul an, pe plan material se va realiza în a doua jumătate a anului 2022 şi spre finalul acestuia. Sănătatea va fi favorizată la modul general.

 

CAPRICORN

La începutul anului vor fi suprasolicitaţi, va fi mult surmenaj, iar sănătatea va fi sensibilă. Vor rezolva situaţii cu referire la instituţii, financiare sau medicale. Mulţi vor avea, chiar de la începutul anului, şansa unei schimbări profesionale, spre bine sau spre mai bine, a unui nou început la locul de muncă sau vor trece printr-o transformare profesională, probabil radicală, care e posibil să fi început încă din anul precedent, în cadrul aceluiaşi loc de muncă sau în general, pe plan profesional şi mai ales în carieră, o transformare spre bine, care este favorabilă sau care este soluţia pentru o evoluţie profesională. Vor fi, cel puţin în prima parte a anului, unele întârzieri financiare sau de plată a unor achiziţii tehnice sau imobiliare, făcute de nativi sau făcute de cineva cu ajutorul nativilor, în acest caz aceştia fiind anunţaţi - dacă vor fi anunţaţi - că restituirea eventualului împrumut de bani întârzie. Sfârşitul iernii şi a doua parte a verii favorizează planul financiar, iar toamna va aduce succes profesional, în carieră şi pe plan social şi atingerea unor scopuri, dar şi bună relaţionare cu prietenii şi protectorii.

 

VĂRSĂTOR

Începutul noului an favorizează planul relaţional şi cel sentimental, poate chiar neaşteptat. Planuri pe termen lung sau de căsătorie vor fi probabil mai mult din partea pretendenţilor, decât a nativilor. Se amână atingerea unor scopuri cu privire la casă şi proprietate şi rezolvarea unor chestiuni personale, care ţin de casă, proprietatea personală sau a familiilor lor, ceva nou, care se poate referi la tehnică, la tehnologie, la legătura cu exteriorul, cum ar fi poartă, gard, uşi, ferestre sau partea exterioară a pereţilor, dar care se poate referi şi la surse electrice şi electrotehnice, racordate la exterior, adică la reţele, cum ar fi internet, cablu TV, cablu pentru electricitate sau la diferite ţevi. Dar şi începutul anului va fi o perioadă a unor rezolvări. Perioada ianuarie - februarie va aduce nativilor favorizări în legătură cu instituţiile, preocupări pentru sănătate şi favorizarea planului relaţional. Pot fi, mai ales în februarie, foarte solicitaţi de partenerul de relaţie, dar şi de un colaborator profesional. Profesional nu va fi un an chiar cum îşi doresc nativii. Planul financiar şi al talentelor proprii, care pot fi dezvoltate în surse de câştig financiar, va fi favorizat pe parcursul întregului an. Venitul financiar personal va fi mai sigur decât în anul 2021, în general stabil şi se va mări treptat, fiind mai bun decât în anul precedent. Pe termen scurt, venitul va fi mai favorizat între februarie şi martie. A doua parte a anului şi finalul acestuia vor favoriza mai mult chestiunile referitoare la casă, proprietate, familie şi relaţiile cu familia, mulţi având oportunităţi pe aceste planuri. Atingere de scopuri cu referire la studii, nu neapărat pe termen lung, finalizare de studii, studii tehnice şi digitate şi referitor la îmbunătăţiri tehnice sau achiziţii tehnice, lucruri în care e posibil să facă deplasări la distanţă, ori să colaboreze cu rudenii.

 

PEŞTI

Semnalele unor realizări importante pentru aceşti nativi apar încă de la finalul anului 2021. Anul 2022 va fi un an important, poate foarte important pentru mulţi dintre ei, iar ca perioade mai favorabile pentru realizări şi atingere de scopuri sunt:  începutul anului, perioada martie - aprilie şi finalul anului. Va fi un an al dezvoltării personale, în general şi în special pentru planul profesional şi al veniturilor personale. Li se vor oferi nişte drepturi, nişte îmbunătăţiri de pe urma serviciului, în cadrul serviciului sau pe planul banilor obţinuţi, în mod propriu, conform drepturilor profesionale sau altor drepturi personale. Nativii vor fi şi mai solicitaţi la muncă, dar unii este posibil să avanseze în carieră. Sunt favorizate: protecţia personală, optimismul şi simţul umorului, dezvoltarea personalităţii, dar şi cea fizică; dezvoltarea masei musculare. Atenţie, însă, la tendinţele de creştere în masă corporală prin îngrăşare. Va creşte apetitul nativilor pentru mâncarea bună, în special pentru dulciuri. Mulţi vor obţine ceva de la un părinte sau de pe urma unuia dintre părinţi. Factorul de fertilitate va fi favorizat. Este posibil ca multe femei să rămână însărcinate. Se recomandă atenţie la cei care au tenul gras şi probleme cu glicemia şi colesterolul, deoarece pot exista unele tendinţe de dezvoltare a acestora.