Toamna vine cu vești bune. Liceul Tehnologic nr.1 Suplacu de Barcău este câștigătorul unui nou proiect în cadrul programului Start ONG, în urma apelului de proiecte din luna septembrie.

 

Proiectul „Cabinetul unde pot visa”, susţinut de conducerea liceului, vizează dotarea şi modernizarea unui spațiu din școală care va fi destinat profesorului consilier școlar. Acesta va avea toate dotările necesare pentru efectuarea consilierii individuale a elevilor și nu numai. În același timp se doreşte organizarea unor programe ample de orientare școlară și profesională pentru elevii claselor terminale, pe parcursul a 4 luni.

Beneficiarii acestui proiect sunt toți elevii școlii, părinţii acestora și cadrele didactice din localitate și satele învecinate. Acest cabinet va rămane un suport real și valoros pentru școala noastră.

Proiectul „Cabinetul unde pot visa” este finanțat prin Start ONG, un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sanatate, mediu, social și cultură. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitara destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/ de inițiativă.

Olimpia DRAGOȘ