Cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, care se apropie cu pași repezi, grupa mijlocie B de la Grădinița cu Program prelungit nr. 46 „Allegria” a pregătit un minunat program artistic, creând o atmosferă de basm, marți seara, spre deliciul publicului format din părinți și cadre didactice.

Astfel, „spiridușii” grupei mijlocii B, sub atenta îndrumare a doamnelor profesoare în educația preșcolară Teodora Negruț și Ardelean Oana, au pregătit un moment artistic în așteptarea lui Moș Crăciun. Astfel, micuții îmbrăcați în costume de spiriduși s-au oferit în acest an să fie ajutorul Moșului. Au cântat cântecele dedicate Moșului atât în limba română, cât și în limba engleză, ajutați de doamna profesoară de limba engleză - Oana Simuț și au dansat pe muzică de sezon coordonați de către instructorul lor de dans, Andrei Culda. Mai apoi, împreună cu părinții lor, au confecționat un glob de Crăciun, care urmează a fi atârnat în bradul fiecăruia de acasă.

Doamna directoare a acestei instituții, prof. Rodica Ștef, i-a onorat cu prezența sa la serbare, felicitându-i, totodată, pe micuții preșcolari pentru activitatea lor și le-a urat gânduri bune și sănătate și în anul care vine celor prezenți la serbare.

Bucuria, însă, cea mai mare a fost momentul în care Moșul, cu tolba sa plină de daruri, și-a făcut apariția în sală. Chipurile copiilor radiau bucurie și, totodată, nerăbdare în așteptarea cadoului mult dorit. Chicotele lor zglobii și asigurarea că ei au fost foaaaarte cuminți și ascultători l-au înduplecat pe Moș să le ofere darurile promise. Și-au așteptat cuminței rândul după cadoul Moșului, acesta strigându-i pe nume și chemându-i la el, preț de câteva clipe și o fotografie amintire. Atmosfera de basm a fost culminată de privilegiul micuților și a părinților de a se poza alături de Moș.