Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea invită elevii, studenţii, părinţii şi profesorii la un webinar gratuit cu tema „Omul, ca o carte deschisă. Școala în România după un an de pandemie”.

Evenimentul va avea loc marți, 16 martie, între orele 17.00 - 19.00, pe platforma on-line Zoom-Meeting. Webinarul se adresează tuturor elevilor, studenţilor, părinţilor şi profesorilor interesați în evaluarea calității actului educațional și a stării învățământului românesc după un an de pandemie.

Evenimentul face parte din Proiectul „Clubul Prietenilor TopFormalis” inclus în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene Bihor.

Lectori invitați vor fi prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop (Președinte al Academiei Române), prof. univ. dr. Mircea Miclea (Universitatea „Babeș-Bolyai”) și prof. Sorin Ion (secretar de stat în Ministerul Educației).

Termenul limită pentru înscrieri este duminică, 14 martie. Informaţii suplimentare se găsesc pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea, la butonul „Omul, ca o carte deschisă”.