Şcoala nr. 11, situată pe strada Moldovei, este în curs de reabilitare, valoarea investiţiei fiind de 11,48 milioane lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 22 mai, termenul de execuţie fiind de 18 luni.

Şcoala nr. 11 este una dintre cele mai mari unităţi de învăţământ din zona de vest a oraşului, fiind frecventată de orădenii din Rogerius şi Oncea şi de navetiştii din partea de nord a Zonei Metropolitane. În prezent, şcoala este în curs de reabilitare, fiind în derulare lucrările la proiectul „Reabilitare fațade și amenajări interioare, reabilitare instalații sanitare și electrice la Școala Gimnazială nr. 11 Oradea”. Lucrările sunt realizate de către asocierea formată din Drum Asfalt, Trameco și Lemacons, iar prețul contractului este de 11.481.787,64 lei fără TVA. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 22 mai, iar durata de execuție este 18 luni. Imobilul în care funcționează Școala Gimnazială nr. 11 este alcătuit din patru corpuri de clădire: corp A - cinci nivele (S+P+3 E), corp B - două nivele (P+E), corp C - trei nivele (P+2 E şi un nivel sală sport), corp de legătură - patru nivele (S+P+2 E).               

Principalele lucrări care urmează a fi executate sunt: reabilitarea instalațiilor electrice și sanitare interioare, reabilitare instalație hidranți interiori și exterior, montarea sistemului de detecție și alarmare incendiu, montarea sistemului de supraveghere video, montarea instalației electrice de curenți slabi pentru rețea calculatoare, montare instalație de paratrăsnet, finisaje interioare și anume: înlocuirea pardoselilor interioare în sălile de clasă și spații administrative cu pardoseli din parchet masiv din lemn, iar la grupurile sanitare și coridoare pardoseli din gresie antiderapantă, zugraveli interioare, înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie nouă din PVC; extinderea corpului de clădire C în zona sălii de sport în vederea amenajării vestiarelor și grupurilor sanitare aferente sălii de sport, reabilitarea fațadelor prin montarea de termosistem și finisaje exterioare cu tencuieli decorative, înlocuirea sistemului de colectare a apelor pluviale, înlocuirea balustradelor din casele de scară cu balustrade din inox și placarea treptelor cu gresie; reabilitare șarpantă și înlocuire învelitoare degradată; amenajări exterioare și anume: refacere împrejmuire, amenajări trotuare și alei, amenajare teren de sport, amenajări de spații verzi, dotarea cu porți pentru fotbal, handbal, panouri baschet și mese ping-pong.

Până în prezent au fost începute lucrările de reabilitare la corpul C de clădire: a fost executată fundația pentru extinderea corpului de clădire. Totodată, se află în curs de execuție lucrarea de desfacere pardoseli, răzuit pereți, înlocuirea instalației electrice interioare.