Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat miercuri, 9 mai, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere în câteva zone din Oradea.

Astfel, pe strada Menumorut, va fi închisă banda spre bulevardul Dacia dinspre piața Decebal, porțiunea cuprinsă între strada Mihai Eminescu și strada Nicolae Jiga, pe durata a 5 zile. Circulația va fi închisă începând de azi, 10 mai, până marţi, 15 mai, dimineața, din cauza lucrărilor de reparații la instalația de monitorizare a rețelelor de termoficare prin fibră optică, realizate de Energo Montaj Timișoara. Circulația va fi deviată cu ajutorul indicatoarelor de ocolire pe strada Roman Ciorogariu și strada Gheorghe Lazăr.

Comisia a mai aprobat închiderea circulației rutiere în Parcul Traian, tronsonul din dreptul Penitenciarului Oradea, până la intersecția cu strada Andrei Șaguna, începând de luni, 14 mai. Circulația va fi deviată pe străduța aflată pe partea stângă înainte de a ajunge la penitenciar dispre Roman Ciorogariu, care își va schimba sensul, iar parcările din fața tribunalului vor fi desființate provizoriu în așa fel încât prin porțiunea din fața tribunalului să se poată circula în dublu sens pentru cei care au fost deviați. Circulația va fi închisă timp de trei săptămâni la solicitarea Companiei de Apă Oradea, care efectuează lucrări de reabilitare și extindere rețele de apă, canalizare menajeră și pluvială.