Primăria Oradea anunță că în cursul zilei de vineri, 25 noiembrie, a fost ridicat de pe str. Spartacus, nr. 32 B, autovehiculul marca Renault, având numărul de înmatriculare BH 08 FEY.

Acesta a fost transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar, fiind considerat abandonat, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie.

Dacă în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08.00-16.00.