Astăzi, de la ora 19.00, la sediul Studio Act din strada Crinului nr. 3, va avea loc spectacolul Tot ce-i minunat în lume”, o producţie a companiei româno-britanice Vanner Collective, din Bucureşti, care face parte din campania de awareness asupra depresiei.

Succesul piesei „Tot ce-i minunat în lume” („Every Brilliant Thing” - titlul original) a condus la ecranizarea acesteia de către HBO într-un spectacol-documentar. Povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată se joacă la Studio Act, în cadrul programului Festivalului de Teatru Independent OPEN STUDIO ACT.

Tot ce-i minunat în lume, de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe, o are ca protagonistă pe Denisa Nicolae. Regia spectacolului este semnată de Nicolae Constantin Tănase, iar scenografia, de Adeline Andreea Bădescu.

„Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești. O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea”, se arată în sinopsis.

După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică Vanner Collective a lansat la Bucureşti spectacolul amintit. Spectacolul “Tot ce-i minunat în lume” face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care Vanner Collective a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium, în cadrul unui turneu național co-finanţat de AFCN şi de către UNITER, instituţie de utilitate publică, prin fonduri din timbrul teatral.

Spectacolul se joacă astăzi, de la ora 19.00. Rezervări de bilete se pot face pe pagina evenimentului sau la numărul de telefon 0757/215-221. Prețul unui bilet: 20 lei. Spectacol recomandat copiilor cu vârste mai mari de 12 ani.