Centrul de Cultură al județului Bihor organizează în 7 și 8 iunie 2022, începând cu ora 18.00, la Teatrul „Regina Maria” din Oradea, Festival-concurs național „Florica Ungur”.

Evenimentul, aflat la prima ediție, se va desfășura cu participarea unui număr mare de concurenți din țară (Satu Mare, Arad, Constanța, Botoșani, Gorj, Sibiu etc.), dar și invitați speciali în gală, precum: Laura Lavric, Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Florica Zaha, Antonela Ferche Buțiu, Violeta Gherman, Ionel Ban, Ioana Urs, Andrada Tulvan și mulți alții.

În data de 7 iunie, de la ora 18.00, se va desfășura festivalul-concurs, precum și un recital al unora dintre invitați, iar în data de 8 iunie, de la ora 18.00, va avea loc festivitatea de premiere, precum și un recital al unor invitați consacrați, dintre cei menționați mai sus. Acompaniamentul orchestral va fi asigurat de Orchestra Rapsodia Bihoreană”, dirijor prof. Liviu Buțiu.

Prezentarea spectacolului este asigurată de Iuliana Tudor.

Prețul unui bilet este de 30 lei/zi. Biletele se gasesc la Centrul de Cultură al județului Bihor, cu sediul pe strada Moscovei nr.5, de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, iar sâmbăta, între orele 10.00 – 14.00.