În stagiunea estivală a Teatrului Regina Maria Oradea sunt incluse şi spectacole din spaţiul independent ale căror creatori sunt actori ai trupelor orădene. Astfel, vineri, 23 iulie, la Sala Arcadia, actorul David Constantinescu va prezenta un one man show: Wake-up.

 

Spectacolul este o producţie a Centrului de Creaţie Maidan din Cluj-Napoca şi a fost regizat de Filip Odangiu.

One man show-ul prezentat de tânărul actor colaborator al Teatrului Regina Maria este o adaptare după „Wake Up and Smell the Coffee” de Eric Bogosian, „În ce fel de lume trăiesc? Sunt mai bun decât ceilalți? Spectacolul Wake Up! nu-ți va răspunde la niciuna dintre aceste întrebări, dar încearcă să te provoace să găsești singur răspunsul. Actor sau spectator, Iisus sau Satana, un milion de dolari sau suferința, zeu sau muritor, sunt termenii dilemei pentru tine. Poftim! Iată-le! Alege sau riști să rămâi «blocat în cercul vicios al conformismului și al rutinei insipide»”, se arată în descrierea spectacolului.  Poate cel mai bine redă esența spectacolului următorul citat: „O sa avem parte si de distracție. O să aveti parte de o experiență ce transformă tragedia în comedie. Ce dă totul pe față, sfarmă ipocrizia, fără alte rahaturi în plus. Pentru că asta înseamnă teatrul, nu? Prin el privim în natura umană. Iar prin această privire obținem înțelegere. Cu înțelegerea – acțiune. Iar din acțiune, schimbarea într-o lume mai bună”.
Spectacolul va avea loc vineri, 23 iulie, de la ora 19.00.

Biletele au fost puse în vânzare şi se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrului, sau online, de pe eventim.ro. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate de la Sala Arcadia, cu o oră înainte de începerea spectacolului.