Începând de astăzi, 7 septembrie, Agenţia Teatrului Regina Maria va funcţiona după un nou orar, casa de bilete fiind deschisă în prima parte a zilei, pentru public.

 

Astfel, începând de astăzi, 7 septembrie, agenția de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10.00-14.00, în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri. De asemenea, agenţia va fi deschisă cu o oră înainte de spectacol, pentru producţiile care se joacă la Sala Mare, indiferent de ziua în care acesta este programat. Orădenii care vor să achiziţioneze bilete la spectacolele pentru copii o pot face de la casierie. Dacă însă vor dori bilete cu o oră înainte de spectacol, acestea se vor cumpăra de la faţa locului, Sala Arcadia, sau Orăşelul Copiilor (pentru spectacolul în aer liber Băieţelul care se putea muşca de nas).

Programul lunii septembrie este: marți, 7 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare, „...Escu”, de Tudor Mușatescu, regia Claudiu Goga. În 19 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare, va avea loc prima premieră a stagiunii: „Tartuffe”, de Molière, în regia lui Vlad Trifaş. Următoarea reprezentație este programată în data de 20 septembrie, tot de la ora 19.00, la Sala Mare. În data de 21 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia se va juca spectacolul „Moștenirea norocului”, de Thanasis Papathanasiou și Mihalis Reppas, regia Radu Nichifor, o comedie în care hazul te captivează total, dar demască un fond cu adevărat tragic. Vineri, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, se va juca spectacolul „Trei femei înalte”, o capodoperă a teatrului contemporan, care surprinde trei femei aflate la vârste diferite, al căror destin se intersectează și evoluează într-o direcție surprinzătoare. Spectacolul i-a adus regizoarei Diana Păcurar o nominalizare la Gala Premiilor UNITER 2021, la categoria debut.

 

Trupa Arcadia

Joi, 9 septembrie, și miercuri, 15 septembrie, de la ora 19.00, în Orășelul Copiilor, se va juca spectacolul Băieţelul care se putea muşca de nas, de Alex Moldovan, regia Selma Dragoş, coregrafia Smaranda Găbudeanu.

Alte două povești clasice, de o frumusețe aparte, completează programul lunii septembrie: „Hansel și Gretel”, povestea celor doi copilași abandonați în pădure, care cad în mâna unei vrăjitoare rele, va juca sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia și „Pinocchio”, povestea celei mai celebre marionete din lume, sâmbătă, 18 septembrie, tot de la ora 11.00, la Sala Arcadia.

Bilete au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate de la agenția teatrului sau online de pe Eventim.ro.