Miercuri seara copiii din grupul Onix Music au susținut un spectacol-recital sarbatorind cei cinci ani de activitate muzicala si lansarea unui videoclip.

Viața ar fi mult mai săracă fără muzică. Pentru că muzica e așa de importanta ca piperul și sarea în bucate, însuflețește universul, dă aripi minții, zbor imaginației și viață tuturor; e cea mai bună soluție la orice problemă. Muzica este o lume în sine, cu un limbaj pe care toți îl înțelegem. „Muzica îţi dă energie, te trezeşte, te mobilizează. Şi, la sfârşitul zilei, muzica bine aleasă te va relaxa…”- spunea Dimebag Darrell. Și acolo unde se opresc cuvintele, începe muzica…

„În ajun de sărbătoare, fără a răstălmaci sensul cuvântului Crăciun, fiecăruia i se implementează acest zambet natural, ce descrie imensitatea bucuriei lăuntrice pe care o reflectă sărbătoarea”, au spus, în deschidere, Paula, Giulia  și Briana, gazdele evenimentului de miercuri seara, care a avut loc în noua sală de evenimente din Valea Mare, apoi au continuat astfel: Atârnând atât de multă bunăstare precum zapada pe coroana copacilor, sufletele noastre se înalță spre o altă dimensiune sprirituală ce comunică mai ușor cu Dumnezeu. Exteriorizându-ne emoția printr-o creație artistică de o vibrație înaltă, cei 20 de copii, creatori ai grupului Onix, ne-am propus să vă stârnim trăirile cele mai profunde, prin cântecele atent alese de mult îndrăgita noastră profesoară și, totodată, fondatoarea acestui grup, prof. Denisa Hoble. Bine ați venit la gală, sărbătorind, astfel, cei cinci ani de activitate muzicală și, totodată, lansarea videoclipului pe care știm că sunteți nerăbdători să îl vedeți. În cei cinci ani de activitate, membrii grupului s-au clasat la multe concursuri naționale și internaționale, obținând numeroase premii. Deschideți-vă inimile ca să îmbrățișați lumina, pacea și liniștea divină prin momentele magice pe care le-au pregătit cei 20 de îngerași talentați”, au spus celor aproape 100 de invitați - părinți, bunici, prieteni, sponsori - organizatorii evenimentului și au urcat pe rând pe scenă pentru a interpreta câte o melodie. În cadrul spectacolului a fost derulat și videoclipul „Cât trăim pe acest pământ”, care a fost aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți la eveniment. Am aflat că videoclipul este dedicat bunicii Denisei Hoble; cadrele din videoclip au fost filmate la Borozel și Vadu Crișului, realizat cu ajutorul copiilor din grup, al regizorului Diana Păcurar și este un cover  reorchestrat de Gabriel Băruța.

În final a urcat pe scenă Denisa Hoble, profesoara care își dorește de la elevii ei ca aceștia să evolueze în mod constant, ghidându-i astfel spre a munci și a avea încredere în forțele proprii, spre a-și hrăni ambiția și spre a face totul cu dragoste și din dorință pentru MUZICĂ! „Pentru mine, muzica se concretizează prin severitate, disciplină, muncă, pasiune și devotament”, a concluzionat Denisa, apoi a adus mulțumiri pentru susținere și sprijin părinților, sponsorilor, primarului Cosma Dorel, viceprimarului Hasas Ioan, preotului Dan Blag etc.