Orădenii au avut parte în weekendul trecut de o experienţă muzical-teatrală deosebită, în cadrul concertului 9 piese remixate, susţinut de Alex Ştefănescu la Patzan Comedy Club.

Producţie a Unteatru, 9 piese remixate este un musical care are în prim-plan, 9 piese de teatru faimoase, repovestite, cântate și parodiate pe muzică de actorul Alex Ștefănescu, în duet cu chitara lui. „Intră în lumea marilor creații dramatice într-un fel neașteptat și original. Cine le-a citit le redescoperă într-o lumină surprinzatoare, iar cine nu cu siguranță va prinde pofta de a merge la bibliotecă sau măcar să caute filmul pe IMDB. E ca un ghid teatral atât pentru inițiați, cât și pentru profani, pe o paletă muzicală larga, colorat de râsete și energie bună de luat la pachet”, aşa cum se arată în prezentare.
Concertul ilustrează piese celebre ca: „Hamlet”, „Romeo și Julieta”, „O scrisoare pierdută”, „Steaua fără nume”, „Aşteptându-l pe Godot”. La finalul concertului, artistul a încântat tinerii prezenţi cu mai multe piese originale, dar şi coveruri, dezvăluind şi cea mai recentă piesă, lansată oficial doar miercuri, 23 iunie, Insta Story of My Life.