DECESE

 

* Cu profundă durere Alieta Crișan anunță încetarea din viață a celei ce a fost

dr. OLGA CRIȘAN,

medic pediatru. Ceremonia înmormântării va avea loc sâmbătă, 9 octombrie 2021, ora 12.00, la Capela Hașaș a Cimitirului Municipal. (3607)

 

* Cu adâncă durere în suflete, ne despărțim de cea care ne-a fost mătușă și nașă,

dr. OLGA CRIȘAN.

Ne-a fost un om drag sufletului nostru. Dumnezeu să o aibe în pază și să o odihnească în pace. Familia Filip Petru și Valeria și familia Codiță Roxana și Tudor. (3606)

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Domocoş Liviu cu familia, la pierderea fratelui drag,

GHEORGHE DOMOCOŞ.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ani cu copiii Alina şi Ciprian cu familiile. (3598)

 

* Sincere condoleanţe familiei Bulc Gheorghe, la trecerea în nefiinţă a tatălui drag. Colegii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, Biroul Poliţiei de Proximitate. (3597)

 

* Suntem alături de voi, Monica, Sandu şi Alexandra, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei, soacrei şi bunicii dragi. Sincere condoleanţe din partea familiei Stoica. (3596)

 

* Suntem cu sufletul alături de draga noastră prietenă, Mariana Pasc, acum când se desparte de bunul său tată,

NICOLAE VENTER.

Condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mihaela și Nelu Suciu. (3599)

 

* Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, soacre, bunici și cuscre

PARASCHIVA TULEU.

Lumina veșnică să-i însoțească sufletul bun. Priveghiul va avea loc marți, 12 octombrie, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 13 octombrie de la ora 14.00, la Capela Orășenească, Oradea. Rămas bun, draga noastră mamă, soacră, bunică și cuscră! Fiul Tuleu Vasile Marius, nora Olimpia, nepoatele Iarina și Miruna și cuscrul. (3600)

 

* A sosit nemilos ceasul despărțirii de tine, iubita noastră bunică și străbunică,

PARASCHIVA TULEU,

un om deosebit, care de acum înainte ne va mângâia din cer. Priveghiul va avea loc marți, 12 octombrie, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 13 octombrie de la ora 14.00, la Capela Orășenească, Oradea. Rămas bun, draga noastră bunică și străbunică! Nepoata Ramona cu soțul Marius și strănepoatele Antonia și Ivana. (3601)

 

* Consternați de vestea plecării la cele veșnice, mult prea devreme a iubitei soții și mame

DANIELA MORAR,

ne exprimăm profundul regret și suntem alături de voi, Vlad, Beatrice și Alice, în această grea încercare. Drum lin spre stele și odihnă veșnică. Bunul Dumnezeu să vă dea putere și alinare sufletească. Sincere condoleanțe din partea familiilor Nica Mircea și Petrescu Mirela.

 

 

* La ceas de grea încercare și tristețe transmitem sincere condoleanțe familiei Monica și Alexandru Ruge, la dureroasa despărțire de iubita lor mamă,

FLORICA OPRIȘ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii: Angela, Jenica, Stela și Ghiță. (3602)

 

* Suntem alături de nașul nostru Dumitru Indrieș și de întreaga lui familie, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea la cele veșnice a nașei noastre

MARIA INDRIEȘ.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Finii, fam. Scorțe Alexandru din Hotar.

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească pentru colega mea Irina la pierderea fiului drag

dr. GHEORGHE MACRA.

Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe. Carolina.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, Iuliana Stefanovics pricinuită de decesul mamei sale și ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (3603)

 

* Un gând de mângâiere și compasiune pentru Stela și Remus cu familia, la despărțirea de cel care a fost soțul, tatăl și bunicul vostru drag, iar pentru noi un prieten deosebit,

ROMAN PETRUȚ.

Sincere condoleanțe! Fam. Ciobanu Simion și Ciobanu Sorin. (3604)

 

* A plecat dintre noi brusc și mult prea repede un om de aleasă omenie și un înalt profesionalism,

CECILIA TRIFAN.

Zâmbetul ei cald va rămâne viu în inimile noastre. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Societatea H Essers S.R.L. (3605)

 

* În aceste momente grele, împărtășim durerea colegei noastre Dana Trifan, la pierderea atât de prematură și neașteptată a celei care a fost scumpa ei cumnată și colega noastră deosebită

CECILIA TRIFAN.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei, mângâiere. Colectivul Serviciului Decontări Contracte PMO.

 

* Cu inimile zdrobite de durere, ne despărțim de mama, bunica, străbunica și soacra noastră

MARIA POP,

de 75 ani, după o grea suferință. Înmormântarea va avea loc în 14 octombrie 2021, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Ne rugăm bunului Dumnezeu să primească sufletul tău blând în Împărăția Sa, mama noastră dragă și scumpă! Rămâi veșnic în inimile noastre! Fiicele Aida Chirilă și Olimpia Borma, cu familiile.

 

* Suntem alături de Aida și Olimpia, cu familiile lor, acum, când se despart de scumpa lor mamă,

MARIA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Viorica Chirilă.

 

 

* Ne exprimăm durerea și consternarea în fața morții fulgerătoare a cumnatei și mătușii noastre

LIZICA HERCUȚ

și suntem alături de Adrian și familia lui! Drum în lumină, Lizi dragă! Cumnata Florica Cluciu și copiii Florin, Gabriela și Adrian. (537)

 

* Suntem alături de Adrian Hercuț în greaua încercare pricinuită de pierderea mamei sale,

LIZICA HERCUȚ!

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească! Fam. Fűrtoș Marius și Simona. (538)