DECESE 

 

 * Cu adâncă durere anunțăm trecerea la cele veșnice, la numai 50 de ani, a vărului nostru

ing. VALENTIN DUMA.

Condoleanțe familiei nemângâiate. Familia Scolari: Mauro, Simona, Corina și Sonia.

 

* Cu durere profundă în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă și bunică

ELISABETA GHERMAN,

de 83 de ani, din localitatea Bratca. Te vom păstra mereu în inimile noastre, suflet blând. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa. Înmormântarea are loc azi, ora 13.00 la Biserica ortodoxă Bratca. Fiii, prof. Gherman Leontin și prof. Gherman Liviu împreună cu familiile. (145)

 

* Suntem alături de colega noastră, secretar Otilia Tomescu, la marea durere pricinuită de pierderea scumpului său tată. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Decanatul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, secretar Otilia Tomescu, în imensa durere pricinuită de trecerea în eternitate a scumpului său tată. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Personalul didactic auxiliar al Facultăţii de Ştiinte Economice.

 

* Sincere condoleanţe colegei Otilia Tomescu, în aceste clipe grele când se desparte de tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Petraşca Paula și Cristi.

 

* În aceste momente de grea încercare, suntem alături de nașii noștri pr. Mihail Tomescu și Otilia, acum când își iau rămas bun de la cel care le-a fost tată, socru și bunic. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. pr. Pop Nicolae și Marieta. (4270)

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne despărțim de soacra, bunica şi străbunica

MARIA SECAN-NEGRUȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Nora Zoița, nepoții Nicolae şi Anca şi strănepoata Loredana Negruț.

 

* Cu inimile și sufletele zdrobite de durere anunțăm trecerea în neființă a dragului nostru soț și tată. Cel care a fost un distins doctor, de aleasă omenie și profesionalism, s-a înălțat la ceruri

dr. LIVIU VIOREL POPA,

din Canada, Toronto. Știm că ai plecat să fii alături de îngeri și te rugăm ca de acolo să ne veghezi pe mai departe viața, ca o lumină blândă, așa cum sufletul tău a fost întotdeauna. Dumnezeu să-ți așeze sufletul curat în Împărăția Sa! Vei rămâne veșnic viu în inimile noastre! Soția Pușa și fiica-Carmen. (4259)

 

* Un suflet nobil s-a ridicat la cer, departe de noi, dar aproape de Dumnezeu. Tristețea ne apasă inimile, acum, când dragul nostru

dr. LIVIU VIOREL POPA,

din Canada, Toronto, s-a dus la cele veșnice. Dumnezeu să te odihnească în pace! Mărioara, Mirciulică cu soția Rodica și fiica Bianca cu familia ei. (4260)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la bunul nostru verișor

NICODIN BORZA,

plecat fulgerător din această lume. Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Finii Bențe Cristian și Alin. (4261)

 

* Un gând de alinare și sinceră compasiune întregii familiei îndurerate, la despărțirea de fratele lor drag,

NICODIN BORZA.

Odihnă veșnică! Verișoara Viorica Bențe. (4262)

 

* Cu profundă durere în suflete aducem un pios omagiu iubitului meu frate,

NICODIN BORZA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Te vom purta mereu în suflete! Sora Aurica alături de soțul Nelu. (4263)

 

* Un suflet bun și drag a plecat de lângă noi, un om de o deosebită omenie, dragoste și bunătate, unchiul meu

NICODIN.

Drumul să-ți fie plin de flori. Nu te vom uita niciodată! Nepoata Adina alături de Nicu și Ana. (4264)

 

* Din buchetul de trandafiri al vrednicilor tineri din cartierul Cantemir, am mai pierdut o floare. A plecat la cele veşnice, mult prea devreme, dragul nostru vecin,

ing. VALENTIN DUMA.

S-a dăruit profesiei sale, a fost stimat şi iubit de colegii de breaslă, iar în copilărie a fost mândria Şcolii Generale Nr. 6 Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăţia Sa! Toată compasiunea şi sincere condoleanţe părinţilor şi fratelui Sorin cu familia, profund îndureraţi. Prof. Ciortin Augustin, cu familia. (4267)

 

* Ne alăturăm durerii colegei noastre, Anişoara Albu şi ne exprimăm întreaga noastră compasiune, în aceste clipe grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a iubitei sale mame. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Conducerea S.C. PLASTOR TRADING S.R.L. (4268)

 

* Ne exprimăm profunda compasiune şi transmitem sincere condoleanţe colegei noastre, Anişoara Albu şi familiei, în aceste momente dureroase pricinuite de trecerea la cele veşnice a iubitei sale mame. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul S.C. PLASTOR TRADING S.R.L. (4269)

 

* Cu deosebită tristeţe în suflete ne despărţim de bunul şi iubitul nostru soţ, tată şi bunic

TEODOR FLORE,

plecat la cele veşnice la 84 ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în 8 iulie 2020, ora 12.00, la Cimitirul din Episcopia Bihor. Soţia Paraschiva, fiica Ramona, ginerele Imre şi nepoatele Petra şi Patricia.

 

* Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, în aceste momente grele când l-am condus pe ultimul drum pe scumpul nostru soţ, tată şi bunic,

GHEORGHE CIOBANU.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

COMEMORĂRI

 

* Etern omagiu și veșnică neuitare la 22 de ani de la despărțirea fulgerătoare,  pentru vecie, de bunul și inegalabilul meu soț

IOAN SĂVESCU.

Mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Bunul Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Florica. (4258)