DECESE

 

* În aceste clipe de grea încercare ne alăturăm cu întreaga noastră compasiune și transmitem sincere condoleanțe familiei Vass Augustin, la despărțirea de

MARIA VASS,

cea care le-a fost mamă și soție. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Vecinii de bloc.

 

* Suntem alături de familia Vass Augustin, în aceste momente grele când se desparte de soția și mama dragă,

MARIA VASS.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Vasilica, Emilia și Teodor Blaga. (4613)

 

* În aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a bunului nostru ginere și cumnat

IOAN ARDELEAN,

suntem alături de Rodica, Ioana și Lelia. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mama Ana și Vio. (4603)

 

* Trăim după moarte doar prin gândurile celorlalți despre noi... Cu mare durere am aflat de trecerea în neființă a dragului nostru prieten: un soț drag, tată grijuliu, și om extraordinar,

NELU (IOAN) ARDELEAN,

lăsând un gol imens în inimile noastre. Pios omagiu amintirii sale! Generozitatea, sensibilitatea, empatia, prietenia, și inteligența sa ne-au făcut viața mai bogată și au lăsat o amprentă puternică asupra familiei noastre. O rugăciune, o floare, o lumânare și un gând bun – este tot ce-i mai putem oferi la tristul său mormânt sau de departe. Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său bun și să aline suferința familiei lui. Nu te vom uita niciodată, prieten ales! Mircea și Gabi Gui, împreună cu familia. (4602)

 

* Suntem alături de doamna Ardelean Rodica, la imensa durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului drag,

IOAN ARDELEAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiei greu încercate sincere condoleanțe din partea C.A.R. Spitalul Clinic Județean Oradea. (4612)

 

* Deplângem trecerea la cele veșnice a celui ce a fost

sing. IOAN ARDELEAN,

un veteran al S.C. UAMT S.A. Oradea, al cărui devotament pentru dezvoltarea companiei va rămâne pilduitor pentru noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familiei greu încercate sincere condoleanțe. Consiliul de Administrație al S.C. UAMT S.A. Oradea.

 

* Nemărginite regrete la despărțirea de cel ce a fost un prieten drag și coleg minunat

sing. IOAN ARDELEAN.

Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și să-i dea odihna binemeritată! Familiei îndurerate,  un gând de mângâiere și alinare. Ioan Stanciu, cu familia. 

 

* Ne-a întristat profund trecerea la cele veșnice a celui ce a fost

sing. IOAN ARDELEAN

prieten drag și coleg devotat. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Horia Stanciu, cu familia. 

 

* Sufletul prietenului nostru drag,

sing. IOAN ARDELEAN

cutreieră de acum Tăriile Înaltului. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască odihna veșnică între cei bineplăcuți Lui! Familiei adânc îndurerate, sincere condoleanțe și liniște sufletească. Bogdan Stanciu, cu familia. 

 

* Un ultim omagiu în amintirea verișoarei,

văd. VALERICA MUREȘAN,

cu suflet iubit și curat, cu care am petrecut viața pe pământ. Bunul Dumnezeu s-o odihnească! Din partea verișorului Ghiță cu fiicele, din Oradea. (4611)

 

* Sincere condoleanțe doamnei Monea Ica și fiicei Claudia, la despărțirea în mod fulgerător, de cel ce le-a fost un soț și un tată iubitor,

IOAN MONEA,

(JUDI), de 65 ani, din Vașcău, dar și un bun frigotehnist. Odihnă veșnică! Bunul Dumnezeu să-l ierte! Fam. ing. Stan Mircea cu soția dr. Stan Maria.

 

* Vecinii din blocul d1 de pe str. Aluminei nr. 72 își exprimă durerea pentru dispariția prematură a celei care a fost

DOINA FLORICA ȚICRA,

de 57 de ani. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească!

 

* Sunt alături de Maria Mladin, Neli şi Eugen Tuduc în aceste momente de grea suferinţă pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului, tatălui, socrului, tatălui, socrului ş bunicului drag

IOAN MLADIN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Maria Nicoară.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Dor, amintiri dragi și o mare durere ne încearcă azi, când se împlinesc 3 ani de la despărțirea fulgerătoare de cea care ne-a fost iubită soție, mamă și soacră fără egal, noră de o bunătate rară si nepoată dragă,

NICOLETA NEGREAN.

Ai lăsat iubita noastră, aici pe pământ, suflete zdrobite de durere, dar amintirile cu tine ne vor mângâia inimile, iar micul Cezar, nepotul tău drag, pe care ne-am fi dorit mult să-l strângi în brațe și să-l alinți cum numai tu știai, te va cunoaște doar din poze și din poveștile noastre spuse cu mare dor printre lacrimile ce vor curge neîncetat. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa alături de îngerii Săi. Veșnic nemângâiați soțul Nicu, fiul George cu soția Flavia și nepoțelul Cezar, socrii Piri și Nistor Negrean și tuși Fira. (4548) 

 

* S-au scurs 40 de zile de suferință și durere de când ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru fiu și frate. A plecat la cele veșnice, prea devreme, cel care a fost stâlpul bătrâneților noastre

VALENTIN DUMA.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul de-a dreapta Sa, să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Parastasul va avea loc în data de 8 august, de la ora 9.00, la Biserica Tei. Le mulțumim celor care îi vor păstra un moment de aducere aminte. Familia Duma. (4601)

 

* În urmă cu 3 ani, ne-a părăsit scumpa noastră fiică, mamă și soră

LOREDANA DOMOCOȘ

lăsând în urma ei un gol imens, dureros, de neînlocuit. Împreună cu dragul și minunatul său fiu George-Cristian, îi dorim odihna binemeritată, alături de îngeri, iar celor ce-i vor acorda un moment de reculegere-mulțumiri. Părinții Leontin cu Dorina și fratele Dorin Iuhas. (4605)

 

* Au trecut trei ani de când dragul nostru fiu și nepoțel

EDUARD-ANDREI KOMUVES

de 11 ani, s-a dus în Împărăția Îngerilor lăsându-ne pe toți neconsolați. Vei rămâne veșnic prezent în inima și sufletul nostru neputând fi înlocuit de nimeni. Te vom iubi mereu. Parastasul va avea loc la data de 8 august, la ora 9.00, la Bisericuța din Velența. Familia îndurerată. (4608)

 

* Cu profundă tristețe comemorăm un an de la plecarea în veșnicie a dragii noastre

DOINA GROZA.

Slujba parastasului va avea loc sâmbătă, 8 august, ora 08.45, la Biserica Adormirea Maicii Domnului. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia. (162)