DECESE

 

* A plecat la cele veșnice în pace, împăcare și demnitate bunul, iubitul și înțeleptul nostru tată, socru, bunic și străbunic,

GHEORGHE BUNGĂU,

a Druți, din Hidișelu de Jos, la venerabila vârstă de 96 de ani, viață clădită pe pilonii muncii, familiei, dreptății și credinței. Ne închinăm cu pioșenie la căpătâiul său, îl asigurăm de dragostea și prețuirea noastră eternă și rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Stâlpul are loc azi, 6.01.2023, ora 18.00, iar ceremonia de înmormântare, sâmbătă, 7.01.2023, ora 13.00, la Biserica Monument istoric din localitatea Hidișelul de Jos. „Sit Tibi Terra Levis!” Fiul colonel (r) Bungău Gheorghe, cu soția Florica, nepoții Adrian și Florin, cu familiile. Fiica Iuliana Popa, cu soțul Teodor, și nepoții Lucian și Gheorghiță.

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la iubita noastră mamă 

ELENA PARASCHIV, 

născută MĂRCUS, LIȚA lui Proactăn, din Cheresig, care ne-a părăsit la venerabila vârstă de 92 ani, lăsându-ne un gol imens în inimă. Înmormântarea va avea loc luni, 9 ianuarie 2023, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fiul Nelu, fiul Dinu cu familia, din Canada. 

 

* Suntem alături de Nelu Paraschiv în marea durere pricinuită de moartea mamei sale   

ELENA PARASCHIV.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Veronica, Lucia și Dora. 

 

* După o grea și lungă suferință a plecat la cele veșnice dragul meu soț, iubit tată, socru și bunic, 

GAVRIL-VIOREL POPA.

Bunul Dumnezeu să-i lumineze calea spre îngeri și să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie, ora 13.00, în comuna Drăgești. Soția Florica, Călin, Ramona, Petru și Ion. (2800) 

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de respect, neuitare și dor la doi ani de la plecarea ta în eternitate dragul nostru nepot și verișor

VIOREL ȘERBAN.

Preot în Valea Mare de Criș ai rămas viu în sufletele și rugăciunile noastre. Odihnă veșnică în lungul somn fără vise. Mătușa Doina, verișorii: Florin cu familia, Mihaela cu familia.

 

* Timpul se scurge imperturbabil și nepăsător la trăirile noastre din această picătură de eternitate pe care o numim viață. Comemorăm cu tristețe 3 ani de când și-a luat zborul în neant,

ing. DUMITRU (MITICA) BALA,

tată iubitor, bunic și străbunic devotat, om cu un caracter puternic, hotărât și sincer. Slujba de pomenire va avea loc sâmbăta, 07 ianuarie, la biserica Sfântul Gheorghe din Oradea, Parcul Traian nr. 20. Fiica Dana cu soțul Doru, nepoții Vlad și Delia cu soții Bianca și Alex, strănepoții Laura, Gloria și Victor, care caută mereu pe cer, steluța lui bunu BALA.