DECESE 

 

* Un ultim omagiu lui

ROMAN

din partea fratelui Dumitru Orbai cu familia.

 

* Suntem alături de colega noastră, profesor Gabriella Somogyi, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea mamei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe întregii familii! Colectivul Liceului de Arte.

 

* Adio și drum lin spre stele draga noastră

FLORICA (ICA) MOLDOVAN.

Ai fost pentru noi prietena ”sora mai mare”.  Ne-ai primit în casa ta, ne-ai omenit, ne-ai sfătuit și-ți mulțumim. Nu te vom uita nicicând. Gânduri de mângâiere dragei tale nepoate Roxana și fiicelor Mihaela și Lucia. Jeni și Ani. (980)

 

* Suntem alături de Precup Viorica și Dan la marea durere pricinuită de pierderea soțului și tatălui

IOAN PRECUP.

Un ultim omagiu din partea fostei colege de muncă, Gherman Viorica, cu familia. (981)

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la marea durere pricinuită de decesul iubitului nostru soț, tată, socru și bunic,

ing. NICOLAE MANEA.

Dumnezeu să-i binecuvânteze veșnicia! Familia îndurerată. (982)

 

* Vestea tristă a prematurei plecări pentru totdeauna dintre noi a prietenului

LEONTIN URSĂDAN,

din Poclușa de Beiuș, ne-a îndurerat profund. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească şi să dea alinare durerii soției Ana, fiicelor Alina și Anca,  nepotului Mario și ginerelui Andrei. Fam. Sorin Husăsan, din Oradea. 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinește un an de când draga noastră mătușă și cumnată

MARIA COSMA

a plecat dintre noi. Parastasul va avea loc la Biserica ”Sfinții Trei Ierarhi”, str. Șelimbărului, sâmbătă 6 martie, orele 9.00. Recunoștință celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească. Nepoții Flaviu și Marcel cu familiile lor și cumnata Florica Lucuș. (983) 

 

* Oamenii buni nu mor niciodată se mută doar într-un colț de Rai, printre îngeri, așa cum s-a mutat acum 3 ani, iubitul nostru soț, tată și bunic,

preot IOAN BORZA.

Dumnezeu să-l odihnească! Familia. (966) 

 

* Un gând pios, recunoștință veșnică, celor care au fost părinții mei plecați dintre noi, scumpa mea mamă,

MARIA SAVA (CUȚA),

în 5 martie, acum 38 de ani și dragul meu tată,

IOAN SAVA (NICOARĂ),

acum 27 de ani, din Chișirid. Vă vom păstra veșnic în suflet și gând! Fiul Ghiță cu familia. (953)

 

* Cu sufletele îndurerate anunțăm că se împlinește un an de la plecarea la cele veșnice a celui mai iubit soț, tată, bunic și socru,

IOAN FODOR.

Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace și în loc luminat! Soția Georgeta, nepotul Cătălin, fiicele Cătălina și Valentina, ginerii Marius și Lucian. (978) 

 

* Nici zilele, nici lunile și nici anii nu vor putea șterge din inimile noastre ziua de 9 martie 2020 când un destin nemilos a rupt firul vieții scumpului nostru soț și tată,

ALEXANDRU KOPIL.

Un dor nestins, multe lacrimi și multă durere va rămâne în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihna binemeritată! În veci nemângâiați rămân soția Daniela, fiica Alexandra și ginerele Cosmin. (975) 

 

* Au trecut 10 ani de când dragul nostru,

AUREL COSMAN,

din Aștileu, a plecat pe drumul fără întoarcere. Bunul Dumnezeu să-i vegheze sufletul blând în Împărăția Sa. Familia și frații cu familiile lor. (973)

 

* Păstrăm neștearsă amintirea ta și retrăim aceeași durere ca în ziua despărțirii de tine, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

TEODOR CRĂCIUN

(UCU), la 9 ani de când ai plecat în veșnicie. Ai rămas în sufletele și rugăciunile noastre pentru totdeauna! Odihnă veșnică! Soția Doina, fiul Florin cu familia, fiica Mihaela cu familia. (976)