DECESE

 

* Mulțumim tuturor rudeniilor, prietenilor, vecinilor și cunoștințelor care prin prezență și flori, sau telefonic au fost alături de noi la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a dragului nostru

CORNELIU URSACHE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărăția Cerurilor. Soția Florica, fiul Cătălin și nora Luminița. (4574)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe prietenei noastre Florica și fiului ei Cătălin la despărțirea de soțul și tatăl drag

col. r. CORNELIU URSACHE.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților, iar pe cei rămași să-i mângâie. Fam. Cornel și Viorica Mut.  

 

* Suntem profund îndurerați de trecerea în eternitate a celui care a fost fratele și unchiul nostru,

MIHAI ARMENCEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Împărtășim durerea și suntem alături în aceste momente de grea încercare de cumnata Viorica, de fiii Dan și Adrian, cu familiile. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline marea durere sufletească. Adriana și fiul Andrei Țenț. (4564)

 

* Suntem alături de familia Armencea la marea durere pricinuită de pierderea soțului și tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească! Nașii Gheorghe și Maria Anton. (4582)

 

* Ne este foarte greu să găsim cuvintele potrivite, acum, la atât de neașteptata despărțire pentru totdeauna de iubitul nostru soț și tată

DUMITRU BIRIȘ.

Îl vom păstra mereu în sufletele noastre și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să-l primească în Împărăția Sa. Înmormântarea are loc azi, 4 august 2020, la ora 15.00, din Capela Hașaș. Soția Elena și copiii Marius și Cosmin cu familiile. (4572)

 

* În aceste momente grele, suntem alături de sora mea Lenuța și de nepoții noștri, Marius și Cosmin, acum când conduc pe ultimul drum pe dragul lor soț și tată,

DUMITRU BIRIȘ.

Dumnezeu să-l aibă în pază, să-i fie calea luminată spre cer și să îi dea odihnă veșnică. Cumnatul Adrian Precup cu familia. (4571)

 

* Un ultim și pios omagiu pentru cel ce a fost vecinul, colegul și prietenul nostru,

DUMITRU BIRIȘ.

În aceste momente pline de tristețe și durere suntem alături de voi, Elena, Cosmin și Marius Biriș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Fam. Radu Nicolae și Rodica. (4563)

 

* Triști și îndurerați ne luăm rămas bun de la colegul nostru,

DUMITRU BIRIȘ.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să te odihnească în pace și să te așeze de-a dreapta Sa! Suntem alături de familia îndurerată. Comitetul Executiv Asociația de Proprietari CICERO. (4567)

 

* Cu adâncă mâhnire în suflet suntem alături de voi, Lenuța, Marius cu familia, Cosmin cu familia, acum la trecerea în neființă a dragului vostru soț, tată, tată-socru

DUMITRU BIRIȘ,

plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Octavian Ștreng. (4573)

 

* Suntem alături de familia Biriş greu încercată de moartea fulgerătoare a celui care a fost un bun soț, tată

DUMITRU BIRIŞ.

Regretăm trecerea în neființă a acestuia, iar Dumnezeu să-l aibă în paza Sa şi să-i dea odihnă veşnică. Cu multă durere şi respect, ne luăm rămas bun de la acest om deosebit. Fam. Rada Teodor, vecini din blocul Cicero.

 

* Profund îndurerați suntem alături de vecina noastră, Ana Pantea, la marea durere pricinuită de dispariția prematură a soțului ei,

GAVRIL ARDELEAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Petruț Nicolae, din Beiuș, vecina Vali cu familia, vecinii Ile cu familia, Mina și Tanța, din Rohani. (4565)

 

* Suntem alături de colega noastră, Oana Lascu, în aceste momente de grea suferință pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său. Sincere condoleanțe! Colectivul GAZPROM 3. (4566)

 

* Cu sufletele sfâșiate de durere și nespusă tristețe, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre mame și soacre

ETEL BORDEI.

Bunătatea sufletului și blândețea cu care ne-ai ocrotit ne va rămâne veșnic în suflete și nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 4 august 2020, ora 14.00, de la Capela Steinberger. Fiul Tiberiu și nora Krisztina. (4577)

 

* Sfâșiați de o durere imensă, cu nemărginită tristețe, anunțăm faptul că iubita noastră mamă și bunică

ETEL BORDEI

a luat calea spre Împărăția Cerurilor, alăturându-se sufletului ei pereche, pe care l-a plâns și căruia i-a dus dorul timp de 5 ani, iubitul nostru tată și bunic

gl. mr. (r.) ION BORDEI.

Prezența ei distinsă, căldura și bunătatea cu care ne-a înconjurat mereu, sufletul ei blând și delicat, le vom purta în inimile noastre în fiecare clipă, acum și întotdeauna. Bunul Dumnezeu să-i lumineze calea spre cer și s-o odihnească în pace alături de iubitul ei soț. Noi, copiii și nepotul îi vom purta în amintirea noastră veșnic vii pe dragii noștri părinți. Binșelan Mihăiță, Mihai, Daniela. (4578) 

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la iubita noastră bunică,

ETEL BORDEI – (BUNI).

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nepotul Cristian împreună cu soția Ioana.

 

* Cu mare durere în suflet îmi iau rămas bun de la cuscra mea

ETEL BORDEI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Văd. Csete Mihaly.

 

* Un gând de alinare, sentimente de înțelegere și compasiune pentru familia Tiberiu Bordei, la plecarea spre cer a mamei dragi. Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Familiile Ionuțiu. (4569)

 

* Împărtășim durerea distinselor familii ing. Bordei Tiberiu și ing. Binșelan Mihai, acum, la despărțirea de scumpa lor mamă și nașa noastră atât de dragă,

BOBY (ETEL BORDEI).

Nu-i vom uita niciodată noblețea, optimismul, preaplinul sufletesc, izvorâte din credința sa profundă în Cel de Sus, pe care-L rugăm s-o odihnească în pace și s-o așeze de-a dreapta Lui! Finii: Tania și Caius. (4580)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost soția, mama și bunica noastră,

MARIA SASU.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 5 august 2020, ora 12.00, de la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal. Dormi în pace! Soțul Ionel și fiii Adrian și Cosmin, cu familiile.

 

* Colegiul Medicilor Bihor exprimă regretul profund la trecerea în neființă a distinsului

dr. BABI VALERIU

medic primar radiolog, personalitate marcantă în viața medicală a municipiului Marghita, medic cu o ținută morală și profesională impecabilă. Născut în 6 ianuarie 1938, în Cetatea Alba (Ucraina), decedat la data de 3 august 2020 în Marghita. Din 1969 până în 2003 a lucrat ca medic primar radiolog la Spitalul Marghita, unitate pe care a și condus-o între anii 1990-1995. Transmitem întrega noastră compasiune familiei îndurerate. Dr. Carmen Pantiș, Președinte Colegiul Medicilor Bihor. (4572)

 

* Nu putem înțelege cât de grea e despărțirea, decât atunci când o persoană dragă pleacă de lângă noi pentru totdeauna. Cu lacrimi în ochi și durere în suflete anunțăm încetarea din viață, la vârsta de 92 de ani, a dragului nostru

ALEXANDRU LORINCZI.

Înmormântarea are loc azi, 4 august 2020, ora 13.00, de la Capela Steinberger, Cimitirul Rulikovski. Dumnezeu să te odihnească în pace. Fam. Dobra Petru și Mariana, George și familia Dobra Florin cu Mihaela. (4579)  

 

* Suntem alături de colegul nostru George la despărțirea de tatăl său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Complexului Hotelier Lotus Therm.

 

* Îndoliați în suflete și plini de durere, ne despărțim de dragul nostru naș

CIPRIAN CIOTEA,

plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Finii Andreia și Sorin Clitan, din Cheșa. (4576)

 

* Petale de flori purtate în râuri de lacrimi și plecate prea devreme... Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe pentru mama Maria și familia Ciotea, greu încercate de pierderea dragului lor 

CIPRIAN CIOTEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia Miron din Cheșa. (4575)

 

* Un suflet bun s-a înălţat la cer în lumea celor drepţi, aşa cum a fost şi pe pământ. Un ultim rămas bun de la prietenul nostru

TEODOR NAN (TUDORICĂ),

un comerciant de prim rang, cetăţean de excelenţă al oraşului Beiuş. Cu amintiri dragi, împletite cu durere, ne alăturăm întregii familii în aceste clipe grele. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Iosif Simo şi Enrieta Burz, din Beiuş. (159)

 

* În aceste momente de grea încercare sufletească, ne alăturăm durerii familiei Bunta la despărţirea de scumpul soţ şi tată,

GHIŢĂ BUNTA,

din  Beiuş. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune. Fam. Iosif Simo şi Enrieta Burz, din Beiuş. (160)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 9 ani presărați cu amintiri dragi, multe lacrimi și durere în sufletele noastre și un dor nestins, TATI DRAGĂ. Păstrăm vie amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate a celui care a fost

ing. DAN CĂOJDAN,

care s-a înălțat la cer aproape de Dumnezeu. Odihnă veșnică! Timpul nu va șterge din inimile noastre chipul lui drag, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat. Copiii Răzvan și Cristi, sora Delia și mama. (4562)

 

* Cu multă tristețe și dor în suflet îmi amintesc tot timpul de tine, mămica mea

AURELIA HĂLMĂGEAN,

plecată de 47 de ani și de tăticul meu drag,

MIHAI HĂLMĂGEAN,

plecat de 28 ani, pe drumul fără întoarcere. Dumnezeu să odihnească sufletele voastre bune unde drepții se odihnesc. Vă voi plânge și vă voi pomeni cât voi trăi. A voastră fiică, Florica. (4568)