DECESE


* Suntem alături de colegul nostru dr. ing. Cristian Vancea și familia sa, în aceste momente, la despărțirea de mama lui soacră. Sincere condoleanțe! Colectivul Biroului Transport din cadrul Universității din Oradea. (3831)

 

* Acum, când trebuia să ne bucurăm împreună la absolvire, ne luăm rămas bun de la cea care ne-a ajutat să pătrundem în tainele limbii române,

prof. GAROFIȚA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să îi dea mângâiere. Prof. Camelia Timofte și elevii clasei a VIII-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3837)

 

* Suntem alături de tine Dana, acum când te desparți de iubita ta mamă

prof. GAROFIȚA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție să îți dea alinare. Diriginte Mircea Pop și colegii din clasa a X-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3838)

 

* Suntem alături de domnul profesor Mircea Pop, la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace.Prof. Camelia Timofte și elevii clasei a VIII-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3836)

 

* Suntem alături de domnul diriginte, prof. Mircea Pop, la dureroasa despărțire de mama sa. Dumnezeu să o odihnească în pace. Elevii clasei a X-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3839)

 

* Cu adâncă durere și tristețe ne despărțim de cea care ne-a fost a doua mamă, doamna noastră dirigintă, 

prof. GAROFIȚA POP.

După cum ne-ați învățat, oamenii care contează vor rămâne mereu în sufletul nostru și dumneavoastră sunteți unul dintre acei oameni.
Drum lin spre îngeri, iar noi, elevii clasei a VII-a A de la Colegiul Național Onisifor Ghibu, Oradea, îmreună cu părinții noștri, vă iubim oriunde ați fi!