DECESE

 

* Cu inimile îndurerate și lacrimi amare ne despărțim de soțul și tatăl nostru drag

ing. GHEORGHE CIGHIR.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Să-ți fie țărână ușoară! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 30 octombrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Soția Daniela și fiul Dan-Florin.

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la cel care a fost prietenul nostru,

ing. GHEORGHE CIGHIR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să mângâie familia îndurerată! Sincere condoleanțe! Fam. dr. Matiuța Pompilia, Marcel și Pompiliu.

 

* Cu lacrimi în ochi și sufletele sfâșiate de durere anunțăm încetarea din viață a celei care ne-a fost mamă, mamă-soacră, bunică și străbunică,

ANA HORJE,

în vârstă de 95 de ani, decedată în 27 octombrie 2021. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea are loc azi, 29 octombrie 2021, ora 12.00, cimitirul Sebiș. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Copiii, nepoţii şi strănepoţii.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a celei mai iubite membre a familiei,

NIȚA LICHII EVI - (ANA HORJE)

din Țigăneștii de Beiuș, o mamă, bunică și străbunică de excepție. Dormi în pace, suflet blând! Nu te vom uita niciodată! Copiii, nepoții și strănepoții.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și bunic,

IOAN POPA.

Slujba de înmormântare are loc azi, 29 octombrie, la capela din satul Tăut, ora 12.00. Te vom păstra veșnic viu în inimile noastre! Familia. (4005) ATENȚIE FOTO

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea către viața veșnică a mult iubitei noastre mame, soacre și bunici,

ANA-LUCICA ȘUTEU,

(71 ani). Copiii ei iubiți Alexandra și Lucian, nora dragă Dana și mult iubita nepoţică, Ana Maria. Este parte din sufletul nostru, îi vom păstra o vie amintire. Drum lin spre lumina lui Dumnezeu, alături de iubitul soț,

ALEXANDRU,

(împreună, mereu, 52 de ani, împreună și în viața veșnică). Priveghiul va avea loc luni, 1 noiembrie, ora 17.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea marți, 2 noiembrie, ora 13.00, Capela Hașaș, la Cimitirul Municipal Oradea. (4007)

 

* Suntem alături de voi, Doru și Mihai, la ceasul greu al despărțirii de draga noastră verișoară

MARIA BORSA BOCIOC.

Odihnească-se în pace! Verișoara Ladar Eugenia cu soțul Călin, copiii Călin și Maria. (4006)

 

* Suntem alături de colega noastră, Alb Mariana, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe! Colectivul O.Z.P. Aleșd.

 

* Sincere condoleanțe colegei noastre, Alb Mariana, la trecerea în veșnicie a celui ce a fost un tată bun și iubitor

ALB IOAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Din partea colegilor fiicei Alb Mariana de la O.P. Aleșd.

 

* Suntem alături de colega noastră, dirigintă Mariana Alb, în aceste clipe de grea încercare pricinuite de pierderea tatălui drag

IOAN ALB.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul O.J.P. Bihor. (4012)

 

* Îndurerate și cu un adânc gol în suflet, ne luăm rămas bun de la draga noastră bunică, mamă, cea care pentru noi va rămâne veșnic,

PUȘA BICĂZAN.

Ai vrut să nu mai doară, la 83 de ani și după multă suferință ai închis ochii spre somnul veșniciei. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Ne vei lipsi mult!

Nepoata Andrada și fiica Adina Alb.

 

* Suntem alături de familia îndoliată, la marea durere pricinuită de decesul celui care a fost

SIMION PORCOLAB.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Verișorii Lucica Roman și Ioan Hanga cu familiile. (4008)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de vărul nostru

TRAIAN VIDICAN,

din Chijic, comuna Copăcel. Condolenațe întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Meșter Petrică, din Oradea. (4009)

* Cu adâncă tristețe și imensă durere ne despărțim de colega noastră

TITIANA SALA.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colegii din Sucursala CEC Bank Oradea. (4010)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a iubitei mătuși

ELISABETA GAVRIȘ,

în vârstă de 87 de ani. Înmormântarea va avea loc în data de 2 noiembrie, de la ora 10.00, din Capela Steinberger. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Cu inimile adânc îndurerate anunțăm trecerea în neființă, după o lungă, grea și nedreaptă suferință a celui care a fost soț, tată, bunic și străbunic

MIRCEA-GELU BUDĂU,

în vârstă de 75 de ani. Fie ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar soției Doina să-i mângâie sufletul întristat și să o ajute să suporte mai ușor despărțirea, până la Marea Reîntâlnire. Înhumarea va avea loc sâmbătă, 30 octombrie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Familia îndurerată: soția Doina, fiul Mircea, nora Lia, nepoata Cristina cu familia.

 

* Aducem un ultim omagiu colegului nostru,

dr. MIRCEA-GELU BUDĂU

medic veterinar de care ne despărțim acum, când pleacă pe ultimul drum. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegiul Medicilor Veterinari Bihor. (4013)

 

* Un ultim omagiu distinsului nostru coleg, fost director la DSVSA Bihor, de care ne despărțim cu tristete,

dr. MIRCEA-GELU BUDĂU

medic veterinar. Dumnezeu să-l odihnească. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor. (4014)

 

* Preoții slujitori și membrii Consiliului Parohial al Bisericii ”Sf. M. Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” Oradea sunt alături de domnul consilier Vasile Toma și família sa, acum când se despart pentru totdeauna de iubita lor mamă

VIORICA TOMA 

care a plecat încet și lin spre veșnicie, s-a stins precum se stinge o lumânare. Rugăm pe Bunul și Milostivul Dumnezeu, pe care l-a iubit și l-a slujit, să-i lumineze calea spre veșnicie, iar sufletul ei cel bun și drag să-l așeze întru Sfinții Săi, acolo unde nu mai este durere, nici întristare, nici suspinare. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. (3821)

 

 

* Tu nu mai ești pe acest pământ! Suntem alături de mama dragă, crunt lovită, Ani Gabor, de scumpul frate Ovidiu Dan, cu familia, de soție, copii și de toți cei care te-au iubit,

DORU GABOR,

60 ani. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și pomenire binemeritată. Roxana Gherdan, Mihaela Moldovan, vecinii și toți prietenii cu care ai copilărit pe Calea 1 Mai. Un bun rămas! (565)

 

 

COMEMORĂRI

 

* ”Sub stele trece apa

Cu lacrima de-o seamă

Mi-e dor de-a ta privire

Mi-e dor de tine tată”!

Cuvintele sunt prea sărace să poată exprima durerea ce-o simțim și acum, la 6 luni de la plecarea ta în veșnicie, mult iubitul nostru soț și tată,

prof. VASILE DERȘIDAN.

Dorul de tine ne scaldă obrajii în lacrimi amare... zilele-s triste, casa-i pustie... Ne lipsești enorm de mult! Vei trăi de-a pururi în inimile noastre, rugându-ne la bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. În veci nemângâiate, soția Florica, fiicele Fabiola și Sorana. (3896)

 

* S-au scurs 40 de zile de lacrimi și durere de când sufletul bun al dragului nostru nepot,

CĂLIN POPOVICIU,

s-a ridicat la cer, departe de cei dragi. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, între aleșii Săi! Te purtăm în suflet și gând cu iubire și afecțiune. Familia Popovici Traian și Lazea Lenuța, verișorii Doina, Nicoleta, Florin cu soția și familiile lor. (3892)

 

* Acum un an de zile,

ARVA ALEXANDRU

a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității, era dragul și iubitul nostru bunic (BUNU) și tată (SANY).  Am vrea să oprim clepsidra timpului, să aducem înapoi minutele amintiri ce ne ard sufletele. Cu ochii înlăcrimați de vise, degetele tremurânde ale nopții stropesc cu ceață zorile. În fiecare zi este absența ta atât de puternică, atât de nedreaptă, atât de nerezonabilă. Te iubim mereu. Foarte mult. Rafael și Laura. (566)