DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de draga noastră mătușă

VIORICA TOMA.

Avea 73 de ani. Bunătatea ei va dăinui mereu în amintirea noastră! Dumnezeu să o odihnescă în pace! Nepotul Cimpeanu cu familia. (3891) (ATENȚIE FOTO)

 

* Cu inima sfâșiată de durere anunț rudele și prietenii că dragul, bunul și iubitul meu fiu,

TEODOR-TIBERIU FLORIAN

DORU GABOR,

s-a stins fulgerător din viață luni 25 octombrie a.c., lăsând un gol imens în sufletul meu, în sufletele copiilor lui, al soției, al fratelui său și întregii familii. Durerea este nemărginită și nu poate fi exprimată în cuvinte. Ai fost mângâierea și sprijinul bătrâneților mele. Plecând în veșnicie, la cea mai frumoasă vârstă a maturității, 60 de ani, m-ai lăsat tristă și foarte îndurerată. Copilul meu cu suflet mare, te voi păstra în inima, sufletul şi gândurile mele până în ultima clipă a vieții și dincolo de moarte. Drum lin, spre Împărăția Tatălui Ceresc!

CE DOR O SĂ-MI FIE DE TINE,

DORU

mamei! Îndurerată, mama ta. (3893)

 

 

* Trist şi îndurerat mă despart de dragul meu frate

DORU GABOR,

care pleacă în veșnicie mult prea devreme. Eu și întreaga familie te vom păstra mereu în amintirea și rugăciunile noastre. Îmi vei lipsi enorm,

DORULE!

Fratele Dan Gabor și soția, Dora.

 

* Cu mare tristețe îi dorim drum lin spre Împărăția Cerurilor unchiului nostru,

DORU GABOR,

care a plecat prea repede dintre noi. Suntem cu sufletul și gândul alături de întreaga familie, care deplânge această despărțire bruscă. Nu te vom uita niciodată, unchiule! Nepoatele tale, Teodora și Sonia.

 

* Suntem alături de familia Gabor, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului și tatălui drag,

TEODOR TIBERIU FLORIAN GABOR.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Fam. Pop Mihaela și Cristian.

 

* Cu tristețe în suflet  am aflat vestea trecerii la cele veșnice a prietenului nostru

dr. MIRCEA BUDĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei! Ghiță Galea și Rodica. (3894)

 

* Suntem alături de doamna profesoară Doina Budău, în acest moment greu al despărțirii de soțul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Familia Elena și Teodor Vidican. (3895)

 

* O inimă bună a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens și o durere nemărginită. Cu multă tristețe în suflet și cu inimile cernite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost tată, frate, soț, cumnat

FLORIAN BORBEI,

în vârstă de 65 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace. Stâlpul are loc azi, 28 octombrie, ora 17.00, iar serviciul de înmormântare vineri, 29 octombrie, ora 13.00, în localitatea Botean. Fam. Borbei, Pașca, Negre, Anton, Filodelfi. (3897) 

 

* Tristă a fost ziua de 24 octombrie 2021, când a plecat dintre noi iubita noastră mamă și bunică

FLORICA MAGHIAR,

din Tășad. Chipul drag și amintirea ta vor rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică la dreapta Lui! Fiica Gabriela și fiul Trăienuț cu familiile. (4000) 

 

* Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la draga mea prietenă,

EVA SZATMÁRY,

născută KOVACS, fostă proiectantă la Proiect Bihor, care a decedat în 26 octombrie, în S.U.A., la vârsta de 77 ani, după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Szűcs Mária. (4002)

 

* Un suflet frumos, plin de bunătate şi dragoste s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, cel care ne-a fost frate, cumnat şi unchi,

SIMION PORCOLAB.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în Împărăţia Sa Cerească. Zbor lin spre cerul divin! Sora Viorica, cumnatul Nelu Milian, nepoţii Mirela şi Mircea cu familia. (4003)

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în suflet ne despărţim de tatăl şi socrul

VIRGIL TABĂRĂ.

Dumnezeu să-i dăruiască odihna veşnică! Nu te vom uita niciodată! Dormi în pace! Înmormântarea va avea loc vineri, 29 octombrie 2021, ora 12.00, la Capela Haşaş. Fiul, părintele Claudiu împreună cu soţia Diana. (4004)

 

COMEMORĂRI

 

* Tristă, sumbră, plină de lacrimi și durere este ziua de 28 octombrie când în urmă cu doi ani au plecat dintre noi cei mai iubiți părinți, copii, frate și cumnată, cumnați și unchi şi mătușă,

IONUȚ-COSTEL CONDURE

și

CORINA-MARIA CONDURE.

Ne-au rămas lacrimi dureroase, florile și lumânările duse la mormânt. Nu vă vom uita niciodată, suflete blânde și iubitoare. Dorim ca Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace! Fiica Maria-Ioana și părinții Nelu și Mărioara. (3878)