DECESE

 

* Un înger grăbit a purtat-o spre lumină. Iubita noastră

SIMONA

a intrat în veşnicie cu ochii deschişi, refuzând să creadă că a pierdut lupta cu materia. Firavă, dar luptător prin excelenţă şi-a purtat destinul demn, până în ultima clipă. Ne-a copleşit cu dragoste şi înţelepciune, cu bucurie şi iertare.

Ing. SIMONA CICILIA IERAN,

născută BOICU, astăzi şi mereu va trăi în visele, gândurile şi amintirea noastră. Alături de Vasile, Carla şi familia ne plecăm şi noi fruntea pentru tot ce a adus frumos în viaţa noastră. Mihaela şi Marius Popoviciu. (2953)

 

* Cu adâncă durere anunțăm trecerea la cele veșnice a lui

SORIN PATER,

de 57 ani. Înmormântarea are loc azi,  27 iulie 2021, ora 12.00, Capela Haşaş. Soția Angela și copiii.

 

Ne luăm rămas bun de la dragul nostru fin,

SORIN PATER.

Vei rămâne mereu în inimile noastre! Nașii, familia Lerinţiu.

 

* Suntem alături de colega noastră, Angela Pater, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleațe familiei îndoliate! Colegii de la SIMBETON Oradea. (2957)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a dragului nostru soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE COSTEA,

în vârstă de 89 ani. Înmormântarea are loc azi,  27 iulie 2021, ora 15.00, Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

* Împărtășim durerea cumnatei și mătuşii noastre, Costea Floare, la despărțirea de dragul ei soț

NICOLAE COSTEA.

Îngerii să îi vegheze calea și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnata Dragoș Livia și nepotul Dragoș Claudiu cu familia.

 

* Suntem cu sufletul alături de buna noastră prietenă, Florica și de fetele ei, la despărțirea grea de cel care le-a fost soț și tată drag,

 NICOLAE COSTEA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Anișoara, Maria, Mia și Carmen.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere.

VIOREL LAZĂR,

Dumnezeu să te odihnească în pace. Un ultim omagiu din partea cuscrilor: Magyari-Klein Gábor și Gabriela.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe. Suntem alături de colegul nostru, Lazăr Adrian şi familia sa, în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a celui care a fost soţ, tată şi bunic. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Conducerea şi colectivul Construcţii Bihor S.A. şi Oviserga Prest S.R.L.

 

COMEMORĂRI

* În urmă cu 3 ani s-a stins din viaţă, departe de ţară, dragul nostru soţ, tată, bunic şi cumnat,

PETRU PONTA.

Te vom iubi veşnic şi te vom pomeni în rugăciunile noastre. Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău, în Împărăţia Sa. Mulţumim tuturor celor care îşi vor aduce aminte de el şi vor aprinde o lumânare. Soţia Margareta şi fiica Corina cu familia, din Canada, fiica Delia cu familia, din Timişoara şi cumnatul Mircea Peniuc cu familia, din Oradea. (2952)

 

* Păstrându-i neștearsă amintirea aduc un pios omagiu în amintirea celui care a fost soțul, tatăl, bunicul și socrul,

VASILE ANDOR,

azi, la comemorarea a 12 ani de la trecerea în neființă. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Soția Cornelia, fiul Ovidiu și fiica Gabriela cu familiile. (2955)