DECESE

 

 

* Un ultim omagiu prietenului și colegului

prof. univ. dr. IOAN DERȘIDAN,

plecat prea repede din această lume. Fost excelent student și dascăl al instituțiilor universitare din Oradea rămâne în memoria colegilor și studenților orădeni ca decan, om și dascăl de excepție. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de iubita ta soție. Prof. univ. Mihai. D. Drecin.

 

* Cu nemărginită durere în suflete ne despărțim de dragul și iubitul nostru verișor și nepot,

prof. doctor în filologie IOAN DERȘIDAN.

Ai fost un înger pe pământ și vei fi și acolo sus, OM bun și drag. Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Condoleanțe familiei! Sorana, Fabi și Ica Derşidan. (1800)

 

* Un ultim omagiu distinsului coleg,

prof. univ. dr. IOAN DERȘIDAN,

o memorie binecuvântată. Familiei sincere condoleanţe! Prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu şi familia. (1807)

 

*  În pofida certitudinii - revelatorie și în formula călinesciană: „În scripetul lumii celeste”, fiecare dintre noi e „așezat pe-o scânteie” - cât e de dureroasă despărțirea de o ființă de calibrul intelectual și moral al profesorului universitar:

dr. IOAN DERȘIDAN.

Cu o prestigioasă carieră didactică, omul cărților scrise cu vocația cercetătorului literar de elită, tatăl ideal, prietenul și colegul leal, delicat, generos, lasă în urmă-i răscolitoare păreri de rău. Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de Sanda, sufletul lui pereche. Greu încercatelor fiice, sincere condoleanțe. Violeta, Anda, Alin Ardelean. (155)

 

 

* Un gol imens rămâne în urma plecării tale,

VASILE COJOCARU,

soţ minunat, tată iubitor şi bunic înţelept. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea are loc azi, 26 iulie, ora 15.00, de la Capela Steinberger. Soţia Maria, fiul Marius cu soţia, nepoţii Andrei şi Mihai. (1806)

 

* Familia îndurerată anunţă trecerea în nefiinţă a celei ce a fost iubita mamă şi bunică,

AURORA-MARIA CIPĂU,

în vârstă de 98 de ani. Înmormântarea are loc azi, 26 iulie 2022, la ora 14.00, de la Capela Orăşenească.

 

* Un ultim omagiu în aceste grele momente de despărțire,

doamnei AURORA-MARIA CIPĂU.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Rodica-Maria Erdei.

 

* Cu tristețe împărtășim durerea prietenei și colegei noastre, prof. univ. dr.  Dana Cipău, la despărțirea de iubita sa MAMĂ. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Florica și Valentin Chifor. (1801)

 

* Transmitem condoleanţe colegului nostru Daniel Drugaş, la despărţirea de tatăl său,

GHEORGHE DRUGAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea şi colectivul S.C. OTL S.A.

 

* Mă alătur cu toată compasiunea şi gândurile mele de alinare sufletească, transmiţând sincere condoleanţe familiei Adrian Ardelean, în aceste momente de durere şi tristeţe marcate de decesul mamei, bunicii şi soacrei dragi,

ANA ARDELEAN,

o prietenă deosebită, exemplu de cinste, demnitate şi onestitate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Petca Elena. (1803)

 

* Cu adâncă durere în suflet, familia îndoliată anunță încetarea neașteptată din viață a celui care a fost soț, tată și socru,

profesorul MIRCEA TENCUȚIU.

Te vom păstra veșnic în inimile noastre! Slujba de înmormântare are loc azi, 26 iulie, ora 11.00, la Capela Frențiu din Cimitirul Rulikowski. Familia îndoliată, Elisabeta, Adrian și Carmen.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Adrian Tencuțiu, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a tatălui său,

MIRCEA TENCUȚIU.

Dumnezeu să-l odihnească. Colegii Luminița și Marius Chindea, Claudia Târb și Camelia Timofte. (1810)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu lacrimi în ochi retrăim clipa despărțirii, în urmă cu 17 ani, de iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

IOAN SILAGHI.

Vom păstra vie amintirea lui și ne vom ruga pentru odihna sa veșnică. Te vom iubi mereu! Soția Tatiana și copiii Petrică, Simona și Paula, cu familiile lor. (1811)

 

* Au trecut 12 ani de tristeţe şi dor, de când ne-a părăsit cel care a fost cel mai bun soţ, tată şi bunic

FLORIAN TURCUŞ.

Nu l-am uitat nici o clipă şi speranţa revederii în Împărăţia veşnică a lui Dumnezeu ne mai alină dorul. Vei rămâne viu în amintirea noastră! Cu aceeaşi tristeţe în inimi: soţia Elisabeta, fiul Teofil şi fiica Lidia cu familiile. (1809)