DECESE

 

* Colectivul Complexului Stomatologic Mihail Kogălniceanu este alături de colega teh. Gherdan Cornelia în aceste momente triste pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Sincere condoleanțe. (2919)

 

* Suntem alături de colega noastră Cornelia Gherdan și familia, acum când trece prin momente grele, la despărțirea de tatăl ei drag. Sincere condoleanțe. Fam. Cioargă Dorel și Florica. (2930)

 

* Anunț trecerea în neființă a verișorului meu

DUMITRU GHERDAN.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească, iar pe cei rămași să-i mângâie. Din partea verișorului Gherdan Viorel și al nepoților Tudor și Teodora, verișorul Relu cu familia, din Canada. (2921)

  

* Profundă tristețe ne-a cuprins sufletele, mămică dragă,

MARIA IACOB

în noaptea în care ai ales drumul către cer. Lași în urmă un soț care strigă după tine, două fiice care te vor purta în inimă, un ginere care te-a văzut ca pe o mamă și un nepot cu care ai împărtășit cele mai frumoase simțăminte. Iubita noastră aleasă de Tatăl Ceresc, Bunul Dumnezeu să te odihnească în Pacea Sa și să te conducă spre lumină. Soțul Vasile, fiicele Monica și Anca, ginerele Cătălin și nepotul Andrei. Stâlpul are loc azi, 26 ianuarie 2023 de la ora 19.00 la Capela Municipală, iar înmormântarea va avea loc vineri, 27 ianuarie 2023, de la ora 14.00, la Capela Hașaș din Cimitirului Municipal Oradea. (2925) 

 

* Suntem alături de familia Iacob la ceasul despărțirii de 

MARIA IACOB,

soție, mamă și bunică iubitoare. Rugăm pe bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Bibarț Dumitru. (2924)

  

* Cu durere în suflet anunțăm decesul dragului nostru socru, bunic și străbunic

DAN MICU,

care s-a stins din viață la vârsta de 102 ani. Înmormântarea va avea loc la Capela Frențiu din Cimitirul Municipal în data de 27 ianuarie 2023 ora 11.00. Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia îndurerată. 

 

* Ne luăm rămas bun de la vecina noastră

VERONICA NAGY.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei. Asociația de proprietari M 129. (2929)

 

COMEMORĂRI

 

* Oricâți ani au trecut

Și câți vor mai trece

Iubirea noastră îți va încălzi

Mormântul trist și rece.

Timpul nu va șterge niciodată durerea din sufletele noastre, iubirea nemărginită și bunătatea celei care a fost

FLORICA CULICI.

Te vom purta mereu în inimile noastre. Ai tăi pe veci nemângâiați fiul Dorel cu familia. (2900)

 

* Au trecut 6 luni de când a plecat pe drumul fără întoarcere dragul nostru soț și tată
TEODOR MIHUȚ
Ne lipsești foarte mult. Nu te vom uita niciodată. Slujba de pomenire se va face în data de 28 ianuarie 2023, ora 8.30 la biserica Sf. Andrei. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Lenuța și fiul Ovidiu.