DECESE  

 

* Tata,

ION CÂRLOGEA,

a plecat spre o lume mai bună. Nu găsim cuvinte să spunem cât ne doare. Ne consolăm cu ideea că va fi aproape de mama și vor putea să-și zâmbească din nou, fără urmă de durere sau păreri de rău. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 noiembrie, ora 11.00, din Capela Hașaș. Familia îndurerată. (6212)

 

* Dumnezeu a hotărât să mă despartă de draga mea soție,

SAVETA TURCUȚ,

și să pună capăt unui drum presărat cu bune și rele. Dumnezeu să te odihnească și să-ți așeze sufletul într-un loc special de unde să veghezi asupra mea! Înmormântarea are loc azi, ora 13.00, în satul Bicaci. Soțul Teodor. (6228)

 

* Când timpul este pe sfârșite și o ființă dragă ”MAMA”

SAVETA TURCUȚ

ne părăsește pentru totdeauna, soarele își pierde căldura razelor sale iar noi purtăm doliul întunericului care rămâne în urma ei. Drum lin spre cer și odihnă veșnică draga noastră MAMĂ! Fiica Livia cu soțul Costi. (6230)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, draga noastră mamă,

SAVETA TURCUȚ,

lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Odihnește-te în pace, suflet blând! Fiica Olimpia cu soțul Ghiță și nepoata Paula. (6229)

 

* S-a stins o ființă atât de dragă ”BUNICA”

SAVETA TURCUȚ

lăsând în urmă durere și tristețe. În acest univers al durerii ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Ne vom aminti cu drag de tine draga noastră bunică. Dumnezeu să te odihnească în pace și să te așeze într-un loc special de unde să veghezi asupra noastră! Nepoata Florina cu soțul Vlad. (6231)

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Eugen, la marea durere pricinuită de moartea mamei sale dragi

IRINA REȘTEA.

Familiile Lipou, Fazekas, Fischer. (6234)

 

* Deplângem cu durere o inimă mare care a încetat să mai bată, cea a lui

ing. IOAN MIHEȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei putere să treacă peste această grea încercare. Drum lin spre stele! Fam. Nicolae și Elian Trandafir. (6235)

 

* Absolvenții L.I.C.M.  - ”Traian Vuia” Oradea, promoția 1975, secția mașini și aparate electrice, regretă trecerea în neființă a dascălului, dirigintelui și prietenului lor,

prof. ing. IOAN MIHEȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și condoleanțe familiei! (6249)

 

* Suntem alături de familia Iulia Rus Vid și Radu, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei, soacrei și bunicii. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Fam. Porumb Ioan. (6236)

 

* Suntem alături de nepoata noastră, verișoara, mătușa, Rodica, la pierderea unicului sprijin, părintele său,

IOAN FECHETE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiile Crivaci, Pater, Broudy, Peneghi.  

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe colegului nostru Adrian Sferle, în aceste momente grele când se desparte de draga lui mamă,

ARMANCA SFERLE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

* Tristă a fost pentru noi dimineața zilei de 22 noiembrie, când am aflat că nașul nostru drag

SANDU ARDELEAN,

a plecat dintre noi. Ne rugăm lui Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Lui. Nu te vom uita niciodată! Finii Lenuța și Nelu Torge, finuțele Claudia și Mirela cu familiile. (6237)

 

* Sunt alături de familia Doci Sorin și Sergiu, la marea durere pricinuită de decesul soției și mamei,

MARGARETA DOCI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Prietena, Felicia Maghiar. (6239)

 

* Suntem alături de voi, dragii noștri Sorin, Sergiu și Laura, în aceste momente grele pricinuite de pierderea scumpei soții, mame și bunici

MARGARETA DOCI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Finul Ciprian Negru și verișoara Florica. (6247)

 

* Odihnește-l, Doamne, pe soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

FLORIAN PANTEA,

de 82 ani, care a sfârșit drumul acestei vieți. Primește-l la Tine, alină-i durerea, dăruiește-i liniște și pace! Înmormântarea va avea loc joi, 26 noiembrie 2020, ora 14.00, în Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Soția Florica, fiica Dana, ginerele Marcel și nepotul Horia. (6240)

 

* Cu inimile pline de durere ne despărțim de bunul nostru cuscru,

FLORIAN PANTEA,

din Oradea, iar cuscrei Florica să-i dea Dumnezeu mângâiere alături de copiii noștri, Dana, Marcel și nepotul Horia. Să-i fie țărâna ușoară! Cuscrii Ioan și Maria Jurcuț, din Ceica. (6241)

 

* Suntem alături de voi, cumnata Dana, fratele Marcel, nepotul Horia și cuscra Florica, în aceste momente grele, la despărțirea de tatăl, socrul, bunicul și soțul vostru bun și drag,

FLORIAN PANTEA.

Bunătatea și respectul cu care ne-ați înconjurat nu le vom uita niciodată,

bunu FLOREA.

Drum lin spre ceruri! Cuscrii Lucian, Aurica și Paul Jurcuț. (6242)

 

* În mod cu totul neașteptat, într-o zi târzie de toamnă, departe de țară, în orașul american Seatle, s-a stins din viață cumnata mea,

FLORICA SUCIU,

născută în localitatea Picleu-Bihor, după 12 ani de la trecerea în eternitate a soțului, fratele meu,

colonel de poliție DIONISIE SUCIU.

Vor veghea împreună asupra fiicei Dana cu ginerele Ștefan, nepoatelor și strănepoților, pe care i-au iubit atât de mult. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Constantin Suciu cu familia. (6243)

 

* Vestea trecerii neașteptate în eternitate a cumnatei noastre,

FLORICA SUCIU,

ne-a produs o mare durere. Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i dea putere fiicei Dana cu familia, să poată trece peste acest moment. Cumnatele Rozica, Viorica, Florica și Domnica, cu familiile. (6244)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet blând s-a ridicat la ceruri, cu durere ne luăm rămas bun de la cea care a fost fiică, soţie şi mamă,

farmacista FELICIA TOMA.

Nu o vom uita niciodată! Chipul ei drag şi vocea caldă va rămâne etern în inimile noastre. Florile şi lacrimile recunoştinţei îi vor împodobi tristul mormânt. Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul curat. Îndureraţi pentru veşnicie: mama Lenuţa, soţul Adrian, fiii Andrei, Horia cu soţia Laura.

 

* Împărtășim durerea și suntem alături de finii noștri, Adrian, Andrei și Horia, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a finei noastre dragi,

farmacista FELICIA TOMA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și drum lin spre îngeri! Nașii Veturia și Aurel Bonțe. (6245)

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne despărțim de mama și bunica noastră dragă,

ELENA ARDELEAN,

71 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 noiembrie, ora 14.00, la Capela Orășenească. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Fiica Anca și nepoata Bianca.

 

* Suntem alături de Nuţiu Claudiu, fratele și cumnatul nostru, la marea durere pricinuită de trecerea fulgerătoare în neființă a scumpei sale soții

SIMONA NUŢIU.

 Dumnezeu să o odihnească în pace! Fratele Sandu cu familia.

 

* Vestea trecerii din această lume a bunului nostru prieten și fost vecin,

ȘTEFAN ZONENVIRTH,

ne-a impresionat profund. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa, iar familiei, tăria de a trece peste acest tragic moment. Fam. Aurel Tira. (268)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru Monica și Claudiu, acum când se despart de iubitul lor tată,

ION CÂRLOGEA.

Împărtășim durerea familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Dumitru Petruș și Mircea Petruș. (269)

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut șase luni de la plecarea dintre noi a celei care a fost

ANA NICULICĂ.

Vom păstra neștearsă amintirea ei, mulțumindu-i cu dragoste și recunoștință pentru că a existat în viața noastră. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină! Familia. (6221)

 

* Azi se împlinește un an de zile, de când tatăl nostru

PETRU-PAVEL SIME,

ne-a părăsit. Fie-ți țărâna ușoară! Copiii Dana și Ovidiu cu familiile. (6227)