DECESE

 

* Suntem alături de colega noastră, Marina Oros, în aceste momente atât de grele ale despărțirii de tatăl drag, 

MARIN GOLEA. 

Dumnezeu să-l  odihnească în pace iar pe cei rămași să-i mângâie! Decanul, Consiliul, membrii și salariații Baroului Bihor.

 

* Sincere condoleanțe și gânduri de alinare pentru prietenii noștri de o viață, Doina și Florin Zmaranda, în aceste momente de tristețe pricinuite de pierderea tatălui și socrului drag. Fam. Vancea Codruța și Florin.

 

* Sincere condoleanţe și multă compasiune pentru familia Florin și Doina Zmaranda, la trecerea la cele veșnice a tatălui și socrului lor drag . Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul firmei MaxIQ Computer, Oradea.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru coleg 

plt. adj. șef. r. LIVIU BONDAR.  

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l  odihnească în pace. Filiala „Menumorut” Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (2745) 

 

 

COMEMORĂRI

 

*A rămas în mine ziua luptei pierdute, când la 25 decembrie anul trecut, tatăl meu preascump

GHEORGHE BUGHIU,

OM de mare omenie, după o viață trăită în demnitate, credință și iubire față de semeni, a plecat prea devreme în veșnicie. Tot ceea ce sunt și sper să mai devin se datorează tatălui meu și mamei mele. Ochii îmi sunt ațintiți spre Cer și inima îmi este ancorată în nădejdea întâlnirii. Prețuire și mulțumiri celor care l-au cunoscut și-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiica Georgeta. (2746)

 

* Se împlinește un an de când a trecut la cele veșnice scumpa noastră mamă și soție

SORINA PETRICA GULEȘ.

Ne lipsește mult și nu o vom uita niciodată. Odihnește-te în pace suflet bun! Fiul Ștefan și soțul Călin. (2744)