DECESE  

 

* ”Lumea și a ei mărire

Sunt numai o nălucire

Amăgiri, deșertăciune

Când vine moartea, ea apune”.

ANA CIOARA,

VIOREL BOROȘ,

IOAN-VIOREL REȘTEA,

GHEORGHE ȚIȚ,

LUDOVIC KUBINYECZ,

LADISLAU FEJES,

ALEXANDRU KOVACS,

GHEORGHE VOINESE,

BELA KOZAK,

SANDOR SZABO,

MARIA LAZAR,

LAJOS VASS,

VALENTINA ROTARU,

CATRINA BALAS,

LUDOVIC-IOAN VARGA,

ROZALIA GYURKOVITS,

VICTORIA FILIP,

MIRCEA-AUREL RUGAN,

TIBOR KECSKES,

VIOLETA IOȚA,

MARIA DEAK,

MARIA MIHELEA,

GABRIELA-DOINA CHITU,

SILVIA LIFTAN,

MARIA HODIȘAN,

FLOARE BRAGYE,

IOAN ERDODI,

IREN GAL,

MARIA BODNAR,

TEREZIA FOJKA,

ANNA-MARIA ȚENȚ,

AURICA-FLOARE BREB,

ELENA ARDELEAN,

GHEORGHE SĂLĂGEAN,

CONSTANTIN-MIHAI CREȚU.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Nonstop ” La capătul Drumului” SRL.

 

* “Cu profundă durere, mă despart de cel care a fost soțul meu,

 IOAN ISOC,

medic veterinar, din Beiuș, al cărui suflet a părăsit trupul lovit de boală și s-a întors la Dumnezeu, lăsându-ne pe toți cei din familie, îndurerați și triști. Rugăm pe Dumnezeu să-l ocrotească, să-l ierte și să-i primească sufletul în Împărăția Sa.
Să-i fie țărână ușoară și memoria binecuvântată! Soția Catița, fiul Octavian și fiica Denisa.”

 

* Suntem alături de colegul nostru Bogdan Scholler la trecerea în neființă a mult iubitului tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Întreaga echipă a restaurantului Rivo.

 

* În ziua Înainteprăznuirii Intrării în Biserică a Maicii Domnului şi a Cuviosului Grigorie Decapolitul, aflăm cu adâncă întristare că ne-a părăsit cumnatul nostru,

Dr.v. IOAN ISOC.

În tristeţea noastră, nădăjduim că, după multe trude şi osteneli, împreună cu Sf. Grigorie şi cu cetele îngereşti, va privi şi el la lumina cea preadulce a Preasfintei Treimi, după ce sufletul său va intra în Ceruri odată cu Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, când trupul său învins de boala nemiloasă care ne îngrozeşte pe toţi va coborî în mormânt. Odihneşte-te în pace (Requiescas in pace), dragul nostru! Cumnatul Teodor Rif cu familia.

 

* Tata,

ION CÂRLOGEA,

a plecat spre o lume mai bună. Nu găsim cuvinte să spunem cât ne doare. Ne consolăm cu ideea că va fi aproape de mama și vor putea să-și zâmbească din nou, fără urmă de durere sau păreri de rău. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 noiembrie, ora 11.00, din Capela Hașaș. Familia îndurerată. (6212)

 

* Suntem alături de colega noastră, Haragoș Marioara, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea. (6214)

 

* Cu profundă durere în suflete ne-am luăm rămas bun de la

SILVIA BUIBAȘ,

cea care a fost mamă, bunică, soră și cumnată. Mulțumim celor care ne-au fost alături. Fiicele Claudia și Alina, ginerele Cristian, nepoții Patrick și Carolina, fratele Ghitea George și Morena. (6216)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Morar Cristian, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei soacre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea. (6215)

 

* Profund îndurerați, neputincioși în fața destinului, cu lacrimi în ochi și inimile pline de durere, ne luăm rămas bun de la cea care a fost soție, mamă, bunică și străbunică

MARIA HODIȘAN,

în vârstă de 81 ani. Înmormântarea are loc azi, 23 noiembrie 2020, ora 13.00, de la  Capela Hașaș. Dumnezeu să o ierte și să-i primească sufletul în brațele Sale. Soțul Vasile, fiul Dan cu soția Florentina și nepoții Coriolan și Sianca, fiica Dana cu nepoții Rareș și Dragoș, fiica Rodica, cu soțul Mircea și nepoata Bianca, cu soțul Gabriel și strănepoții Andrei și Șerban. 

 

* Suntem alături de nenea Vasile, Dana, Danu și Rodica, la marea durere pricinuită de dispariția de cea care le-a fost soție, mamă, bunică și străbunică

MARIA HODIȘAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Dana, Gigi și Anda Coman.  (6217)

 

* Suntem alături de Dan Hodișan și întreaga lui familie, la marea durere pricinuită de pierderea mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Din Australia, Teodora, Nelu și Claudiu Porumb. (6222)

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră, farmacista Doria Raț, în aceste clipe grele, când se desparte de iubita sa mamă. Sincere condoleanțe întregii familii! Din partea familiei Toderica.

 

* Suntem alături de Georgeta Lucuța, prietena, nașa și colega noastră, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Mirela Bar cu familia și Ligia Oala. (6225)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru Georgeta Lucuța în momentele grele de despărțire de scumpa sa mamă. Fie ca Dumnezeu să-i primească sufletul în pace! Fam. Pătcaș. (6226)

 

* Preoții, membrii comitetului parohial precum și enoriașii Bisericii Sfinții Trei Ierarhi, cartierul Rogerius, regretă trecerea în neființă a omului devotat bisericii, familiei și semenilor cu care a avut contact, cel care a fost

FLORIAN PANTEA.

Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică binemeritată, iar soției tale dragi Florica și fiicei cu familia, multă mângâiere. (6224)

 

COMEMORĂRI

 

* Tristă a fost ziua de 23 noiembrie 2019, când ai plecat dintre noi, iubitul meu soț

AUREL MALIȚA.

Chipul tău drag și amintirea ta va rămâne veșnic vie în inima mea îndurerată. Recunoștință celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Soția Doina, veșnic nemângâiată. (6193)

 

* Durere în suflet și lacrimi, la împlinirea unui an, de când a plecat dintre noi, bunul nostru tată,

AUREL MALIȚA.

Pentru tot ce ai făcut pentru familia ta dragă îți datorăm respect și îți dăruim neuitarea. Fiul Mircea, nora Mirela, nepotul Alin, pe veci îndurerați. (6194)

 

* Pios omagiu de dragoste iubitului nostru fiu

OLIMPIU FLORIN, 

la împlinirea a 2 ani de la plecarea în eternitate. Amintirea lui va rămâne vie în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Părinții. (6218)

 

* Timpul nu poate șterge durerea, tristețea care s-au așternut în sufletele noastre în urmă cu 18 ani, când ți-a fost curmat firul vieții într-un tragic accident la doar 34 de ani, scumpa noastră fiică, soră, cumnată și tușică

DANIELA BORODAN. 

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Mama Silvia, tata Aurel Buta și sora Bianca, cu familia. (6220)