DECESE

 

* Cu nemărginită durere anunțăm încetarea din viață a dragului nostru soț și tată,

PAVEL GHIURĂU,

de 72 ani, după o lungă și grea suferință. Am tot sperat într-o minune, dar boala nemiloasă l-a învins. Înmormântarea are loc azi, 23 iulie, ora 13.00, de la Capela din Husasău de Criș. Soția Mina și fiica Lucica. (4431)

 

* Cu inimile triste și ochii înlăcrimați ne luăm rămas bun de la prietenul și ruda noastră,

PAVEL GHIURĂU,

care după o lungă suferință și luptă cu boala nemiloasă ne-a părăsit pentru totdeauna. Ne-a fost real sprijin în timpul vieții lui și nu o să-l uităm niciodată. Toată compasiunea noastră o transmitem soției Mina și fiicei Lucica. Dumnezeu să îl așeze între drepții Săi și să-l odihnească în pace! Mihai Rus, Mihaela și Remus Ardelean. (4432)

 

* Suntem alături de colega noastră, Lucia Ghiurău, în durerea pricinuită de pierderea tatălui drag,

PAVEL GHIURĂU,

după o lungă suferință. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Colectivul Bibliotecii Județene "Gheorghe Șincai" Bihor, Oradea.

 

* Suntem alături de tine, dragă Gabi, în aceste momente grele, când te desparți de fratele tău,

ADRIAN BILA

și ne exprimăm profunda noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul Inter Broker. (4438)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care a fost

înv. ROZALIA HEILMANN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Din partea generațiilor de elevi din satul Voivozi. (4440)

 

* În aceste momente de grea încercare transmitem un gând de alinare și mângâiere familiei finilor noștri dragi, preot Cornel Baciu, la despărțirea de tatăl, socrul și bunicul lor drag,

IONEL BACIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei îndurerați să-i mângâie. Sincere condoleanțe! Fam. preot Vasile și Camelia Dindelegan. (4442)

 

 COMEMORĂRI

 

* Păstrându-ți neștearsă amintirea, aduc un omagiu de dragoste și neuitare iubitului meu soț,

CONSTANTIN ALFOLDI,

la împlinirea a patru ani de la trecerea la cele veșnice. Mi-e dor de tine, mi-e tare dor...vei fi pentru totdeauna în inima, sufletul și rugăciunile mele. Mă rog în fiecare zi ca bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Mulțumiri celor ce-ți vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire are loc  azi, 23 iulie, la Biserica ”Sfântul Mare Mc. Gheorghe”. Te voi iubi mereu! Soția Ana. (4433)