DECESE

 

* Un suflet pur s-a ridicat la cer, o inimă bună a încetat să mai bată. Ne exprimăm compasiunea în aceste momente de tristețe și suferință, împărtășim durerea colegei noastre, doamna dr. Ramona German, președinte OPMF Bihor, la despărțirea de dragul ei tată,

GHEORGHE MARȚI,

în vârstă de 75 de ani. Sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegiul Medicilor Bihor, președinte, dr. Carmen Pantiș.

 

 

* Cu sufletele încărcate de durere anunțăm trecerea la Domnul a soțului și tatălui iubit

ing. CORNELIU DOMOCOȘ.

Va rămâne mereu în gândurile noastre ca omul blând, înțelept și sufletist, care a sădit bucurie și seninătate în inimile cunoscuților. Înmormântarea va avea loc la capela Hașaș, joi, 25 aprilie la ora 14.00, iar stâlpii de priveghere vor avea loc marți, 23 aprilie la ora 18.30 și miercuri, 24 aprilie la ora 17.30, la capela Municipală. Familia îndurerată.

 

* Ai predat ultimul proiect, te-ai grăbit să ajungi Sf. Florii și Marele Praznic al Învierii Domnului, bunul și omenosul, filantropul și jovialul meu prieten,

ing. const. CORNELIU DOMOCOȘ.

Condoleanțe fiicei tale Monica, fiului Dacian cu familia și fraților tăi dr. Ovidiu Domocoș și Liviu Domocoș cu familia. Odihnă veșnică și liniște multă, pe care n-ai avut-o pe pământ. Fam. Bertea Gheorghe cu soția, dr. Lucia cu copiii și familiile lor. SIT TIBI TERRA LEVIS. (4927)

 

* Toată compasiunea și considerația, pentru cumnata și mătușa noastră, Doina Domocoș, care și-a îngrijit ani mulți soțul, cu devotament și demnitate, pe cel plecat în veșnicie,

CORNEL DOMOCOȘ.

Cumnata Angela Dacin cu familia. (4930)

 

* Mă alătur durerii și tristeții verișoarei noastre, Doina Domocoș, la trecerea la cele veșnice a soțului ei,

CORNEL DOMOCOȘ.

Drum lin spre lumină lui

CORNEL,

iar celor rămași, pace și liniște sufletească. Verișoara Florica Meșter și copiii Mihai și Cristina.  (4931)

 

* Un gând de alinare și mângâiere sufletească, verișorilor noștri, Doina și Dacian cu familia, la despărțirea de soțul, tatăl și bunicul lor

ing. CORNEL DOMOCOȘ,

om minunat, credincios, generos, dispus să ajute la nevoie pe oricine. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Condoleanțe familiei. Mona, Iulia, Remus, Felix Perth – Australia. (4932)

 

* Suntem întristați de stingerea din viață a prietenului nostru,

ing. CORNELIU DOMOCOȘ.

Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Fam. dr. Mihancea P. și fam. dr. Brisc C. (4933)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soție, mamă, soacră, bunică

PURDEA MARIANA

în vârstă de 68 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 aprilie, ora 13.00, capela Frențiu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

* Cu ocazia plecării în eternitate, 21 aprilie 2024, a sorei și cumnatei noastre iubite,

EMILIA LUCACI

ne despărțim cu durere în suflet. Suntem alături de familie dorindu-i mângâierea Lui Dumnezeu. Fam. Nicu, Anica Florea. (4928)

 

* Cu profundă tristețe îi dorim drum lin spre Împărăția lui Dumnezeu colegului nostru,

IOAN GAVRUTA,

un șofer profesionist dedicat și un suflet nobil, plin de bunătate și compasiune, pentru care viața a trecut prea repede. O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndurerate. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Conducerea SC Natale Impex SRL, ORADEA.

 

* Ți-ai terminat ultima cursă pământească și te-ai grăbit să o împlinești și pe cea cerească, distins coleg

NELU GAVRUTA.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul între aleșii Săi. Te vom păstra în gândurile și amintirile noastre! Dormi în pace și liniște! Dumnezeu să te odihnească. Colectivul SC Natale Impex SRL, ORADEA.

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăim aceleași clipe de durere și întristare ca în urmă cu 15 ani când pe 23 aprilie 2009, zi de aleasă sărbătoare ai plecat dintre noi prea devreme dragul nostru soț, tată, socru și bunic

ing. ȘTEFAN PANEA.

Chipul tău drag este flacără vie în inimile noastre pline de amintiri dragi, lacrimi și doruri nestinse. La zi de pomenire aducem un pios omagiu ție și dragilor noștri adormiți:

FLOAREA PANEA, GHEORGHE PANEA - părinți,

GHEORGHE PANEA - frate,

MARIA AȘTELEAN, IOAN AȘTELEAN - părinți,

VIOREL AȘTELEAN - frate.

Recunoștință pentru o clipă de aducere aminte. Odihnă veșnică în cer, familia îndurerată. (4929) + FOTOOOOOO, atentie!