DECESE

 

* Cu durere nemărginită anunțăm trecerea în neființă a mamei, bunicii și străbunicii noastre

ILEANA CIUCLEA.

Înmormântarea vare loc azi, vineri 2 decembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Drum lin spre Lumina Celui de Sus. Familia îndurerată.

 

* Suntem alături de doamna Elena Negru și sora Lucia, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei dragi,

ILEANA CIUCLEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Gale și fam. Urs. (2610)

 

* Suntem alături de familia Cioflan la marea durere pricinuită de moartea celui care a fost soț, tată și bunic

IOAN CIOFLAN.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Roman Gheorghe.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cel care ne-a fost soț, tată, bunic și străbunic,

MIHAI DEHELEAN. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, în satul Pocioveliște, la ora 13.00. Soția Livia, fiicele Mihaela și Livia cu familiile. (2609)

 

* Suntem alături de colegul nostru Marius Sovarschi în aceste clipe grele când tatăl sau

ALEXANDRU SOVARSCHI

ne-a părăsit după o lungă și grea suferință. Condoleanțe familiei îndurerate. Filiala USR Bihor. 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu un dor imens în suflet amintim că se împlinesc șase săptămâni de când scumpul nostru soț, tată, socru și bunic

ILIE DEM

a plecat într-o lume mai bună. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească împreună cu drepții în Împărăția Sa. Pentru tot ce ai făcut pentru noi binecuvântăm memoria și îți păstrăm o candelă vie în gândul și sufletul nostru. Soția Lenuța și fiicele Cristiana și Crina cu familiile lor. (2608)

 

* Cu dragoste nemărginită, iubire infinită și profundă recunoștință vom păstra în inimile, gândurile și rugăciunile noastre bunătatea incomensurabilă a sufletelor și minunatele chipuri ale celui mai bun și drag soț, tată și bunic

IOAN CONSTANTIN RADA

și ale scumpei noastre soacre, bunică și străbunică

CATIȚA RADA.

Îi mulțumim necontenit bunului Dumnezeu pentru acea bucată din timp în care ne-a dat ocazia să trăim mirifice momente și să ne creăm nestemate amintiri împreună și îl rugăm să le țină sufletele aproape și să le facă parte cu Drepții în  Împărăția Sa! Slujba religioasă pentru pomenirea la 2 ani de zile, respectiv la 40 de zile de la trecerea spre veșnicie va avea loc la Biserica Albă "Înălțarea Domnului", str. Izvorului nr. 12A, sâmbătă, 3 decembrie 2022, ora 10.00. Mulțumim tuturor celor care îi păstrați în suflete și îi pomeniți în rugăciuni! Cu dragoste veșnică pentru acea dragoste veșnică fără cuvânt! Vă vom iubi mereu, soția Florica, copiii Ioana, Elena, Sorin, Radu și nepoatele Oana și Ștefania. (2612)

 

* Omagiu de prețuire, dragoste și dor, de părinții noștri, plecați prea devreme în veșnicie

LIVIU POPOVICI

1932-1994,

FLORICA POPOVICI

1935-2009.

Ne amintim cu drag de bândețea cu care ne-au crescut și ne-au călăuzit pașii prin viață. Dumnezeu să-i odihnească în liniște și pace. Fiicele Delia și Mariana, cu soțul Gavril Tișe, nepoatele Daciana, Monica și Andrada și strănepoții Mihail și Ștefan. (2600)

 

* Sunt momente când de dor

Plâng și-aș vrea, la ea să zbor

Dumnezeu să-mi dea putere

El poate da mângâiere

Când la mama mă gândesc

Să privesc în sus și doar să-i zâmbesc!

Se împlinesc doi ani de când a plecat la ceruri sufletul minunat, blând și credincios al celei care a fost soție, mamă, soacră și bunică,

DOINA CIUCIU.

Pentru grija și dragostea cu care ne-ai înconjurat îți vom păstra vie amintirea chipului tău drag și a sufletului bun. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 4 decembrie 2022, ora 12.00, la Biserica „Înălțarea Sfintei Cruci”, din cartierul Oncea. Soțul Aurel, fiica Ioana cu soțul Florin și nepotul Andrei, fiica Roxana cu soțul Viorel. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în Împărăția Lui. (2613) 

 

* La 3 decembrie 2022 se împlinește un an de când soțul, tatăl și bunicul 

VASILE COSTAN

a plecat la cele veșnice.

„Vei fi de-a pururi pomenit

În gând și-n rugăciune

Atât de mult noi te-am iubit

Că nu se poate spune.”

Îi mulțumesc Domnului că ai fost 56 de ani lângă mine. Soția Sabina, copiii Vasile-Emanoil cu familia și Nicolae cu familia. (2611)