DECESE

  

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la mama și bunica

DOINA MARIA BUZAȘ

care s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Un suflet cald, generos, un om dedicat familiei a plecat într-o lume fără suferință și fără durere. Pierderea ei înseamnă tristețe, melancolie și efortul de a merge înainte, sprijiniți de amintiri și gratitudine de a o fi avut în viața noastră, atât cât a îngăduit Dumnezeu. Înmormântarea va avea loc joi, 21 martie, la ora 12.00, de la Capela Hașaș. Fiica Mihaela cu familia.

 

* Suntem alături de voi Mihaela dragă și familia, la adânca durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei tale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște! Sincere condoleanțe! Anca și familia.

 

* Suntem profund îndureraţi de trecerea la cele veşnice a celei care a fost o prietenă deosebită, o mamă dragă a lui Mihaela şi Şerban Porumbescu,

DOINA BUZAŞ.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Fam. prof. dr. A. Lenghel. (4808)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a tatălui, bunicului, socrului

IOSIF GOGUȚ

la vârsta de 89 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, ora 13.00 în localitatea Cheșa. Dumnezeu să-i dea viață veșnică! Familia îndurerată.

 

COMEMORĂRI

* Prof. PETRU VICAȘ

Azi, 19 martie, se împlinesc 20 de ani de când ne-a părăsit cel care a fost tată, socru și bunic. Mereu ești în gândurile noastre. Liana, Teo, Dana și Bogdan. (4803)