DECESE 

 

* Nici nu plângeți cu durere

Că El vă dă mângâiere.

Dumnezeu e cu-ndurare

Și de toți El grijă are.

FLOAREA POP,

ERZSEBET ROMAN,

IOSIF VINITCHI,

OVIDIU COROS,

IMRE BERES,

GHEORGHE FRATER,

IULIANA TABĂRĂ,

DIMITRIE PATER,

IOAN PIPA,

ADRIAN POPESCU,

SAVETA DOMOCOȘ,

ȘTEFAN KESERU,

GHEORGHE LEȘ,

JOZSEF DUNA,

ILONA ILLES,

ANTAL-BELA PAPP,

JOLAN KERTESZ,

FLOARE SANDRO,

JOZSEF LOSCHER,

LASZLO PETRI.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop “La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Nu-i drept, dar e adevărat

Căci ai plecat și ne-ai lăsat

Cu lacrimi de dor

Un gol imens necruțător.

Cuvintele nu pot exprima durerea pe care o simțim acum când ne despărțim de cel mai bun soț, tată și socru

VASILE GHERMAN,

din Ianoșda. Dumnezeu să-ți dea binecuvântata odihnă veșnică. Soția Floare, fiica Voica, cu soțul Vili. (160)

 

* Dumnezeu a deschis cerul Său să primească un suflet mare și demn, tatăl și socrul nostru drag

VASILE GHERMAN,

de 84 ani, din Ianoșda. Ai fost și vei rămâne un exemplu de dăruire, sacrificiu și devotament pentru toți. De acum înainte vei fi îngerul nostru păzitor. Nu te vom uita niciodată! Fiica Doina cu soțul Costel. (161)

 

* Bunicul nostru drag,

VASILE GHERMAN,

din Ianoșda, ai plecat din viețile noastre dar vei rămâne veșnic în inimile noastre. Te-am iubit mult și ne-ai iubit maxim. Am crezut că o să te putem păstra veșnic, să ne bucurăm de întâlnirile noastre, dar bunul Dumnezeu te-a chemat, să ne veghezi de Sus. Rămâi mereu în sufletele noastre. Nepoții Victor cu Raluca și Vali cu Laura. (159)

 

* Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape, dragul nostru bunic și străbunic

VASILE GHERMAN.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Vei rămâne mereu în inimile noastre! Nepoții Costel, Cristina și strănepotul Rareș. (162)

 

* Pleacă dintre noi un OM bun, atașat de biserică și prietenos cu toți,

prof. NICU CARȚIȘ.

Să-i fie somnul lin. Sincere condoleanțe soției Mina cu întreaga familie. Familiile Maria Mieruț și Florica Popa. (163)

 

* Triști, cu ochii în lacrimi, resemnați, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată și bunic

lt. col. (r.) MIHAI TOMA,

în vârstă de 72 de ani, din localitatea Vintere. Pentru felul în care ne-a călăuzit pașii îi datorăm iubire, neuitare și respect. Înmormântarea are loc azi, 17 ianuarie 2022, ora 12.00, de la biserica ortodoxă din localitatea Vintere. Soția Viorica, copiii Valentin și Mihaela și nepoata Alexandra. (167)

 

* După o luptă grea și dârză de 20 de ani, cu o boală nemiloasă, inima fratelui, cumnatului și unchiului nostru

lt. col. (r.) MIHAI TOMA

a refuzat să mai bată. Ai fost și vei rămâne pentru noi un model de OM luptător, tenace și perseverent. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul în rândul celor drepți și să-ți dea odihna binemeritată. Fratele Ionel cu familia. (168)

 

* Gânduri de compasiune şi sincere condoleanţe colegului nostru Daniel Titerlea în aceste momente grele când se desparte de tatăl drag

NICOLAE TITERLEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletele cernite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpului nostru soț, tată și bunic

GAVRIL HODIŞAN,

de 74 ani. Te vom păstra veșnic în amintirea noastră. Înmormântarea are loc azi,  17 ianuarie 2022, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Elisabeta, fiica Daniela cu familia, fiul Marcel cu familia. (164)

 

* Un suflet frumos şi-a pornit drumul spre veşnicie, lăsând în urmă durere şi suspin. Suntem alături de verişoara noastră dragă, Elisabeta Hodişan şi nepoţii noştri dragi, Daniela Ciorba şi Marcel Hodişan cu familiile, la marea durere pricinuită de pierderea soţului, tatălui, socrului şi bunicului iubit,

GAVRIL HODIŞAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Verişoarele Adriana cu familia şi Simona. (157)

 

* Cu mare durere ne luăm rămas bun de la cea mai minunată bunică și mamă

MARIA TANCA.

Drum lin spre îngeri. Stâlpul are loc azi, 17 ianuarie, ora 17.00, iar înmormântarea marți, 18 ianuarie, la ora 13.00, de la Capela Hașaș. Fiul Duțu Tanca, nora Mariana, nepoatele Laura și Raluca cu Philipp și Bogdan și strănepoții mult iubiți David și Mia.

 

* Sincere condoleanțe domnului Liviu Ambro la dureroasa despărțire de tatăl său. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Iudit Romanescu. (170)

 

COMEMORĂRI

 

* Iubirea este nemărginită. Călătoria în Lumea de Dincolo a tatălui meu

dl. ALEXANDRU BARA

s-a făcut acum 3 ani, pe 17 ianuarie 2019. Zăpada a fost unul din oaspeții de gală. Chintesența acestui mesaj este o invitație la un moment de răgaz, respirând adânc amintindu-vă de

ALEXANDRU BARA!

Fiu al acestor meleaguri, crescut pe dealurile din Betfia și Haieu, plimbându-se prin Oradea cea frumoasă, a devenit și bucureștean. Aici a studiat și, prin iubire a pus bazele căsniciei și familiei sale. De la București a pornit mai departe în toată lumea, întâlnind oameni de diverse culturi, culori și ranguri. Diplomat economist și-a iubit și onorat țara în orice împrejurare. Planeta aceasta i-a fost tare dragă, iubind natura. ‘Călătoria’ a fost o expresie importantă vieții sale. Pentru mama mea el reprezintă partenerul iubit de o viață întreagă pe care îl poartă în suflet cu drag și distincție. Pentru mine și fratele meu, el este tatăl nostru minunat, drag, iubitor. În onorarea dragului nostru

ALEXANDRU BARA,

odihnește-te în Pace, Suflet Minunat! Cu iubire și dor, copiii tăi Alice și Alexandru și scumpa ta soție Vasilica Bara. Comemorarea va avea loc la București la biserica Mântuleasa.