DECESE

* Cu inimile frânte, cu o imensă durere în suflet, ne despărțim de scumpa noastră soție, mamă, soacră, noră și bunică, cea care a fost

MONICA INDREI.

Îți mulțumim pentru clipele minunate petrecute împreună, pentru înțelepciunea și răbdarea ta cu care ne-ai îndrumat în viață. Te vom iubi veșnic. Drum lin spre cer. Dumnezeu să te odihnească în pace!. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 17 ianuarie 2024, ora 13.00, la Capela din localitatea Mizieș. Soțul Remus, fiicele Mirabela, Alexadra și fiul David, ginerii Eugen și Bogdan, soacra Doina, mama Maria, și nepoții Ștefan și Bogdan.

 

 

* Sunt alături de prietenul meu, Remus Indrei, și de familia lui în aceste momente grele și deosebit de triste, acum când se desparte de cea care i-a fost soție,

MONICA INDREI.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace!. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, mângâiere sufletească și putere de la Dumnezeu să treacă peste această grea încercare. Un ultim omagiu din partea lui Ionel Popa.

 

* Un pios omagiu celei care a fost doamna

INDREI  MONICA

din Beiuș. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să o ocrotească în Împărăția Sa.  Transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Familiile Liviu și Nelu Bondor.

 

 

*  Împărtășim durerea colegului nostru Lucian Mihail la ceasul despărțirii de mama lui dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Divizia 3, Plastor.

 

* Suntem alături de colegul nostru Lucian Mihail, la despărţirea de iubita lui mamă. Dumnezeu să o ierte! Serviciul Marketing, Plastor.

 

* Un gând pios, de caldă alinare, colegului nostru Lucian Mihail în clipele de grea cumpănă pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în Împărăţia Sa! Serviciul Crus, Plastor.

 

* Suntem alături de colegul nostru Lucian Mihail, la pierderea mamei dragi. Transmitem familiei îndurerate sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace! Departamentul Cumpărări şi Magazia Plastor.

 

* Empatizăm cu suferința colegului nostru Lucian Mihail în aceste momente dificile pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Conducerea Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colegul nostru, av. Buzlea Lucian, în aceste momente triste ale despărțirii de tatăl drag,

VASILE BUZLEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate! Decanul, Consiliul, membrii și salariații Baroului Bihor.