DECESE

 

* Mulțumim tuturor celor care prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere au fost alături de noi să-l conducem pe ultimul drum pe cel care a fost

PETRU STOICA.

Familia îndoliată. (1253)

 

COMEMORĂRI

 

* Definitiva despărțire de mama mea,

RODICA HERDEAN,

survenită cu cincisprezece ani în urmă, nu a încetat să doară, mai ales că venea după numai cinci ani, de la plecarea în altă lume - mai bună și mai dreaptă- a tatălui meu,

GHEORGHE HERDEAN.

Amândoi trăiesc însă în inima și amintirile mele, unde vor rămâne mereu! Dumnezeu să vă odihnească în pace, dragii mei părinți! Fiica Anca Herdean.

 

* Noi, familia, aducem omagiu și recunoștință părinților și bunicilor noștri,

FLOARE

și

DUMITRU GURĂU,

la împlinirea unui an, respectiv 6 luni, de la trecerea lor la cele veșnice. Le simțim lipsa în fiecare zi și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i aibă în pază. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 15 mai, la biserica din satul Chijic. (1215)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea. Azi, 13 mai am retrăit clipele de mare durere și tristețe ca în urmă cu 6 luni, când un suflet minunat, plin de dragoste și bunătate s-a înălțat, mult prea devreme la cer, mai aproape de Dumnezeu. Ne lipsești tot mai mult, dar ești prezentă în sufletele noastre, cea care ai fost iubita noastră soție, mamă și bunică

RODICA MUDURA.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri. Parastasul la 6 luni, sâmbătă, 14 mai, la Biserica Buna Vestire, Oradea. Soțul Gheorghe, fiul Claudiu, nora Geta, nepoții Alex și Sonia. (1249) 

 

* Duioase amintiri ne copleșesc și  azi, când se împlinesc 7 ani de când iubita noastră

DOMNICA LICĂ,

un om minunat, plin de bunătate și iubire, a plecat în veșnicie. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Comemorarea va avea loc sâmbătă, 14 mai, ora 9.00, la Catedrala Ortodoxă. Soțul, fiica, nepoții, strănepoata cu familiile lor. (1251)

 

* Cu aceeași durere în suflete, anunțăm că se împlinesc 6 săptămâni de când al nostru soț și tată,

GHEORGHE VIRGIL ȚOC,

a plecat de lângă noi. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i așeze sufletul între cei buni și drepți. Noi nu te vom uita niciodată! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 14 mai, ora 09.00, la Biserica Izvorul Tămăduirii, din curtea fostului Spital Județean (vizavi de Magazinul Crișul), părintele Rusu. Soția Elena, fiica Luminița și ginerele Bogdan. (103)