DECESE  

 

* Sincere condoleanțe colegei noastre, Eva Biro, alinare sufletească și întreaga compasiune pentru familia greu încercată, acum, la despărțirea de bunicul drag,

GHEORGHE EDER.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Colectivul Serv. Financ.-Contab. al S.C. TGIE S.R.L. Oradea.

 

*Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de soțul, tatăl, bunicul și socrul nostru drag,

ing. CANTEMIR ONCU,

de 88 de ani. Suflet bun, de aleasă omenie și-a dedicat întreaga viață și carieră în folosul și ajutorul oamenilor cu profesionalism, conștiinciozitate și demnitate. Ne-a iubit enorm, ne-a ocrotit cu dragoste și generozitate până în ultima clipă și ne-a dăruit bucuria vieții prin puterea exemplului său. Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărația Sa. Înmormântarea va avea loc joi, 15 aprilie, ora 14.00, capela Hașaș. Te vom iubi mereu. Soția Victoria, fiii Răzvan și Sorel cu familiile.

 

* Împărtășim durerea familiilor Oncu Victoria, Oncu Sorel și Oncu Răzvan la despărțirea de soțul, tatăl, socrul și bunicul iubit,

ing. CANTEMIR ONCU.

Pios omagiu de prețuire pentru un Om bun, de o calitate morală și profesională deosebită. Dumnezeu să-i așeze sufletul între aleșii Săi și să-l odihnească în pace. Alina, Alin și Mugurel Pop cu familiile lor.

 

* Împărtășim durerea familiei prietenilor noștri Sorel, Crenguța și Monica Oncu, la despărțirea de tatăl, socrul și bunicul drag

ing. CANTEMIR ONCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familei greu încercate. Marcel, Mihaela, Vlad și Raul Meșter.

 

* Suntem alături de familia prietenilor noștri Sorel, Crenguța și Monica Oncu în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veșnice a dragului lor tată, socru și bunic

ing. CANTEMIR ONCU.

Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa, iar familiei îndurerate, sincere condoleanțe. Dorin, Rheea și Tudor Lucaciu.

 

* În aceste momente de profundă suferinţă, suntem alături de finii noştri dragi, Sorel şi Crenguţa Oncu, acum când se despart de tatăl lor drag,

ing. CANTEMIR ONCU.

Sincere condoleanţe familiei! Fam. Marincean Constantin. (1575)

 

 

* Suntem alături de familia colegei noastre, profesor Rodica Marian, în aceste momente dureroase când se desparte de tatăl și soțul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe! Conducerea și colegii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Oradea.

 

* Cu mare durere în suflete ne luăm rămas bun de la fratele şi cumnatul nostru drag,

NICOLAE SONEA.

Dumnezeu să aşeze sufletul său bun în Împărăţia Sa, iar pe cei dragi lui să-i mângâie şi să-i ocrotească. Fratele preot Dumitru Sonea şi cumnata Aurelia.

 

* Suntem alături de voi, Sandu, Dorina, Claudia și Camelia la marea durere pricinuită de moartea mamei și bunicii dragi. Dumnezeu să îi așeze sufletul blând alături de îngeri! Florica Sidea, Dana și Silvia.

 

* Soarele vieții a apus pentru tot ce-am avut drag pe lume, fiul meu

SILVIU-MUGUREL.

Cuvintele nu mai vor să-mi poarte gândurile grele și fiecare clipă de liniște cade pe sufletul meu și greu mă zidește în SINGURĂTATE. Dumnezeu să te odihnească în pace, COPILUL meu, alături de tatăl tău! Slujba de înmormântare are loc la Biserica ortodoxă din satul Bratca azi, 13 aprilie, ora 11.00. Mama Florica. (1556)

 

* Mă despart de iubitul meu nepot,

SILVIU-MUGUREL,

ștergându-i de pe obraz nevăzuta pată a lacrimilor, dorindu-i ca ACOLO, fără gânduri, fără geamăt, să doarmă somnul liniștit. Când Dumnezeu vrea să scoată omul din neliniștile lui îl ia la El. Drum lin, nepotul meu, iar pe tine, sora mea, să te ocrotească, acum când te desparți de tot ce-ți era drag și sprijin în lume. Fie-i țărâna ușoară! Tușa Ana. (1557)

 

* Cu regret și tristețe ne luăm rămas bun de la cel care a fost verișorul nostru cu suflet bun și curat,

SILVIU-MUGUREL.

Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Verișoara Liliana cu familia. (1558)

 

* Cerul s-a deschis să primească un suflet bun și curat, verișorul nostru

SILVIU-MUGUREL.

Nu te vom uita niciodată și vei trăi veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină. Verișorul Vasile cu familia. (1559)

 

* Acum, când iarna a trecut în primăvară, moartea fulgerătoare l-a răpit dintre noi pe bunul nostru verișor,

SILVIU-MUGUREL,

singur pe drum, blocat în suferință, se desparte de noi, împovărat de gândul amintirilor, de DORUL ce l-a purtat în suflet. Dormi în pace, suflet bun! Verișoarele Florina și Daciana cu familiile. (1560)

 

* Suntem alături de familiile Rus Vid Alexandru și Dorin și de cei dragi lor, acum când se despart de mama și bunica lor dragă

ANA RUS VID.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe. Fam. Tătar. (1561)

 

* Suntem alături de doamna directoare adjunctă, Filip Marinela, în aceste momente de grea cumpănă și de tristețe, pricinuite de trecerea în neființă a tatălui drag. Fie ca bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul celor drepți și să mângâie familia îndurerată. Colectivul Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazul” Oradea. (1562)

 

* Gânduri de alinare şi compasiune transmitem colegei noastre, Voichița Csornai, în aceste momente grele, când se desparte de mama sa dragă,

MARIA MIHELE.

Bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veşnică. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colectivul Bibliotecii Judeţene„Gheorghe Şincai” Bihor.

 

* În aceste clipe de tristețe și durere, suntem alături de nașii noștri, Iosif, Ana, Mihaela și Miruna, la trecerea în veșnicie a celui care a fost fiu, soț și tată,

RADU-GABRIEL PANTIȘ.

Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere. Finii Răzvan, Florica și Ovidiu Oros. (1563)

 

* Cu adâncă durere în suflet și lacrimi în ochi, ne luăm rămas bun pentru totdeauna de la cel care a fost iubitul nostru bunic,

IOAN ROȘCA.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată. Nepoata Florina Loredana cu soțul Ovidiu Ghețe și copiii Oana și Ionuț. (1565)

 

* Suntem alături de cumnata Florina Ghețe și familia acesteia, acum când îl conduc pe ultiul drum pe bunul lor bunic

IOAN ROȘCA

cel care a fost un om de aleasă omenie. Dormi în pace, suflet bun! Cumnatul Dan Ghețe cu familia. (1566)

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă vouă, bunicul și tatăl vostru

IOAN ROȘCA

a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de nora Florina, soțul Ovidiu cu copiii și cuscrii Viorica și Florian Ardelean. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Familia Ghețe Dănuț și Doina. (1564)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega și prietena noastră Gurău Emilia, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi

VIORICA MIHUȚ.

Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri! Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Colegii de la angiograf. (1567)

 

* Cu gânduri sincere de alinare sunt alături de tine, fratele meu Pavel și de întreaga ta familie, acum când vă despărțiți de cea care a fost scumpa voastră soție, mamă și bunică,

VIORICA MIHUȚ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar vouă, celor rămași, să vă mângâie sufletele întristate. Fratele Florian Mihuț cu familia.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Adina Mihuț și îi suntem alături acum, când se desparte de mama sa dragă,

VIORICA MIHUȚ.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri, iar Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa. Colectivul societății Frigosped S.R.L. Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, Elena Marian, în aceste clipe grele când se desparte de tatăl ei drag. Sincere condoleanțe întregii familii! Doamna dirigintă Florentina Socolan, elevii și părinții clasei a VI-a C ai Școlii Gimnaziale ”Oltea Doamne” Oradea. (1568)

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune vecinelor, Buh Cristina și Leonela, la trecerea în neființă a celui care a fost soț și tată

ZOLTAN BUH.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Locatarii blocului PB5. (1569)

 

*  Cu sufletele copleşite de durere ne despărţim de draga noastră soție și mamă,

FELICIA MAXIM.

Ne vor lipsi zâmbetul și îmbrățișările tale calde, pe care nu le vom uita niciodată. Rămas bun, scumpa noastră! Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 aprilie 2021, ora 14.00, la Cimitirul Municipal. Stâlpul are loc azi, 13 aprilie 2021, ora 18.00, la  Biserica Greco-Catolică din incinta Spitalului 6, str. Louis Pasteur. Soțul Eugen și fiul Victor. (1572)

 

* Vestea plecării într-o lume mai bună a soruței mele dragi,

 FELICIA MAXIM,

mi-a umplut sufletul de nemărginită durere și tristețe. Nu voi uita niciodată iubirea ei sinceră și veselia pe care o aducea în viața mea. Odihna veșnică să-i fie vegheată de lumina eternă și pacea binecuvântată. Sora Marcela Urs (Tușilic Marce).

 

* Cu inimile îndurerate am primit vestea trecerii la cele veșnice a celei care ne-a fost soră, mătușă și cumnată,

FELICIA MAXIM.

Vei rămâne veșnic în inimile noastre, iar bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată! Sora Daciana Moza din Italia, cumnatul Dan și nepotul Doru.

 

* Regretăm profund trecerea fulgerătoare în veşnicie a verişoarei noastre

FELICIA MAXIM.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu s-o odihnească în pace! Unchiul Dumitru Eleneş, mătuşa Florica Eleneş, mătuşa Maria Precup, mătuşa Anuţa Faur cu familiile. (1576)

 

* Cu durere în suflete anunţăm încetarea din viaţa a celei care a fost iubita noastră bunică şi străbunică,

CONSTANŢA ŢENŢ.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 aprilie 2021, ora 14.00, la Capela Haşaş, Cimitirul Municipal, Oradea. Un ultim omagiu! Mirciulică, Şerban, Simona. (1570)

 

* Cu durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a celei care a fost mamă, soacră şi bunică,

CONSTANŢA ŢENŢ.

Odihneşte-te în pace! Fiul Mircea, nora Viorica şi nepotul Cristian. (1571)

 

* Aducem un ultim omagiu celei care ne-a fost colegă mulţi ani,

CONSTANŢA ŢENŢ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei îndoliate îi transmitem sincerele noastre condoleanţe. Fostele colege Enescu Elena, Petca Elena, Ardelean Măriuca şi Sârbu Claudia. (1573)

 

* Cu tristeţe şi imensă durere ne despărţim de buna şi iubita noastră mamă şi bunică,

PARASCHIVA SZŐRÖS.

Bunătatea şi dragostea ta, grija permanentă şi neobosită cu care ne-ai înconjurat vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Lumina veşnică să te însoţească spre ceruri, iar bunul Dumnezeu să-ţi dea odihnă în Împărăţia Sa! Slujba de înmormântare va avea loc în 14 aprilie 2021, ora 15.00, la Capela Municipală, Oradea. Te vom iubi mereu! Fiica Monika şi nepotul Alex. (1574)

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer, alte suflete minunate au rămas nemângâiate. Pe cel care a plecat Dumnezeu să-l odihnească în Slava Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Vom fi mereu alături de tine, Dan și nana Anica, în perioada grea pe care o veți parcurge, acum, când l-ați pierdut pe tatăl și fiul drag. Ne luăm rămas bun de la verișorul nostru,

subinginer MIRCEA PAŞCALĂU,

din satul Damiş, Oniţa, Viorica și Ghiță, cu familiile.

 

* Ne despărțim cu tristețe de prietenul și unchiul nostru

GHEORGHE SUCIU,

om de omenie, profesionist dovedit în Poliția Română, mare patriot. Mângâierea cerească a rugăciunii mătușii Iuliana, verișorilor Cosmin și Sorin, cu familiile. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască loc printre aleșii Săi, în grădinile cele verzi ale Raiului. Fam. preot Tiberiu Moraru. (410)