La Căminul Cultural Poienii de Jos, va avea loc un concert caritabil, în localitatea Buntești, pentru copiii cu autism, eveniment la care şi-a anunţat prezenţa şi tânărul artist Andrei Arad.

 

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18.00, sunteți invitați la o seară magică de colinde, la Căminul Cultural Poienii de Jos (Buntești).

Potrivit organizatoarei, Claudia Grue Arad, se anunță o seară plină de emoție și nostalgie, dedicată copiilor cu dizabilități din cadrul Asociației Umanitare „Sfântul Arhanghel Mihail și Gavril Autism” AUA, contribuind și sprijinind  terapiile copiilor.

În deschidere, va evolua Grupul de copii de la Școala Gimnazială nr. 2 Poienii de jos (clasa a V-a), coordonat de profesoara Sorina Racu. În continuare, Andrei Arad ne va invita să pătrundem cu inima și vocea în „Noaptea Sfânta a Crăciunului”, îndemnându-ne să ne deschidem ochii și sufletul, cu bucurie și speranță, să vedem dincolo de lucrurile obișnuite, dincolo de noi sau de nevoile noastre. Andrei Arad este elev la Liceul de Arte Oradea, multiplu premiat la concursurile de folk.

Organizatorul evenimentului s-a gândit și la localnicii plecați în țară sau străinătate, asigurând o transmisiune în direct, pe internet, de la Căminul Cultural Poienii de Jos.

Cei care vor dori să participe la evenimentul denumit „Dar din suflet pentru suflet” vor putea dona la fața locului, în mai multe urne.

Cei care vor urmări de acasă transmisia live YouTube vor putea să doneze orice sumă în contul Asociației Umanitare „Sfântul Arhanghel Mihail și Gavril Autism” AUA sau prin aplicaţia BT Pay. Numărul de telefon și contul asociației vor fi afișate pe ecran în timpul concertului. Linkul cu transmisiunea este https://youtu.be/AhwlsHaLNyY

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Buntești.