Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), administrator al parcurilor industriale din Oradea și din județul Bihor, a semnat două contracte de investiţie pentru Parcul Industrial Tileagd.

ADLO a organizat, anul trecut, în perioada 23 august - 30 noiembrie, procedura de licitaţie deschisă pentru atribuirea a două parcele de teren disponibile în Parcul Industrial din localitatea Tileagd. „În urma publicării licitației, s-a ocupat prima parcelă de teren, în suprafață de 2.458 mp, de către societatea Tony Instal SRL, care funcționează în domeniul instalațiilor electrice, cu o investiție în valoare de 200.000 de euro. Cea de-a doua parcelă, în suprafață totală de 6.186 mp, s-a atribuit, la finele lunii decembrie 2021, în urma procedurii de negociere directă, companiei West Team Food SRL, care activează în domeniul industriei alimentare, pentru o investiție în valoare de minimum 1 milion de euro”, menţionează ADLO.

Durata maximă a constituirii dreptului de folosință pentru parcelele din Tileagd este de 25 de ani, începând cu data semnării Contractului de administrare și de prestări servicii conexe. Redevența minimă, stabilită ca bază de pornire a licitației deschise, este de  4,00 euro/mp/25 de ani, fără TVA, pentru zona Industrie Prelucrătoare (producție) și de 4,50 euro/mp/25 de ani fără TVA pentru zona Servicii.

Cei interesați cu privire la documentația de licitație și la condițiile de participare la procedură le pot solicita ADLO, numai în scris, pe adresa de email contact@adlo.ro.

„Ne-am propus dezvoltarea unei rețele de parcuri industriale în județul Bihor, iar prin cele două investiții din parcul Tileagd le mulțumesc investitorilor pentru încrederea acordată. Facem pași siguri spre dezvoltarea economică a județului Bihor și ne dorim să le oferim bihorenilor șansa de a avea un loc de muncă aproape de casă”, a declarat Alina Silaghi, directorul ADLO.