Din dorința de a fi mai aproape de pacienții noștri, am mai adăugat o clinică la rețeaua noastră de clinici medicale.

Într-un spațiu modern și plăcut, dotat cu echipamente medicale de ultimă generație, noua clinică Vitreum oferă servicii și produse de optică medicală de cea mai înaltă calitate. Prioritățile noastre sunt calitatea actului medical, orientarea spre nevoile pacientului, asigurarea confortului și a siguranței acestuia.
Acum suntem prezenți și în orașul dumneavoastră, așa că nu va mai fi nevoie să vă deplasați în alt oraș pentru că în cadrul clinicii oftalmologice din Beiuș veți putea efectua o gamă largă de tratamente oculare precum: chirurgia retinei, chirurgia cataractei, chirurgie refractivă, operații glaucom, tratamente laser pentru diabet, endoscopie oculară, tratament pentru gaura maculară, dezlipire de retină și multe alte tratamente complexe.
Totodată, pe partea de optică medicală vă punem la dispoziție o multitudine de produse, mai exact ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact și alte accesorii pentru întreținerea acestora. Echipa noastra vă va oferi suportul necesar și vă va ajuta să vă găsiți ochelarii potriviți din toate punctele de vedere.
Profesionalismul de care au dat dovadă medicii și angajații noștri de-a lungul timpului, a fost și este motivul pentru care pacienții noștri pot să vadă bine din nou. Suntem într-o continuă perfecționare în scopul oferirii celor mai optime servicii medicale oftalmologice.

  • Clinica oftalmologică din Beiuș este situată într-o locație accesibilă, pe Strada Română nr. 8.
  • Pentru informații și programări vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0740 231 559 .
  • Puteți afla mai multe detalii despre noi pe site-ul www.vitreum.ro.