În mediul online, gama de păcănele disponibile este variată și bogată. Video sloturile pe care le regăsești la operatorii virtuali din România au diverse tematici și funcții, dar și multe alte surprize. Fă-ți vara mai palpitantă încă de la începutul ei, încercând unul sau mai multe jocuri de sezon.

Dacă vrei să te distrezi din plin, dar să ai cât mai puține riscuri și cât mai multe șanse de câștig, atunci activează oferta de la cazino, la operatorul la care ești membru. Verifică lista de păcănele virtuale de mai jos și vezi care dintre acestea sunt eligibile pentru ofertele disponibile, dar și care dintre ele te atrage mai mult.

Miami Bici (Skywind Group)

Dacă ai văzut filmul românesc cu Matei Dima (BroMania) și Codin Maticiuc, Miami Bici, atunci destul de probabil vei îndrăgi și păcăneaua inspirată din el. Aceasta are același titlu și este găsită exclusiv la operatorul Superbet online. Video slotul are doar simboluri tematice, la fel ca toate elementele jocului, care sunt inspirate din producția cinematografică.

În păcăneaua Miami Bici de la Skywind Group vei putea activa multiplicatori în urma mini-jocului cu orhidee, iar cu ajutorul hamsterului Uzzi vei putea să-ți dublezi câștigurile. Matrix-ul jocului are un format de 5x4 cu 40 de linii de plată. Miza minimă este de 2 RON, iar cea maximă de 1600 RON.

Aloha Fortune (Pariplay)

Dacă vrei să evadezi pentru câteva momente din cotidian, păcăneaua Aloha Fortune este oportunitatea perfectă. Cu aceasta vei putea călători până pe plajele exotice din Hawaii unde vei fi întâmpinat de o frumoasă localnică. Ea îți va prezenta împrejurimile și va sta lângă matrix-ul de 5x3 cu 30 de linii de plată pentru a te încuraja la fiecare rotire.

Jocul dispune de o rolă Wild, adică un simbol care ocupă 3 poziții pe verticală, de o funcție Mystery Jackpot care are 4 premii disponibile, dar și de Rotiri Gratuite cu un Wild dublu.

Sweety Honey Fruity (Netent)

Dintre toate sloturile NetEnt 2021 pe care ar trebui să le încerci, începe vara cu păcăneaua virtuală Sweety Honey Fruity. Această delicioasă “salată de fructe” cu aromă de câștiguri are un matrix de 5x3, 15 linii de plată și numeroase Rotiri Gratuite care așteaptă să fie declanșate.

Folosește-te de simbolul Wild pentru a-ți multiplica premiile și cu ajutorul fructelor, activează cât mai multe Free Spins. Ele te vor ajuta să-ți diminuezi riscurile, dar și să-ți crești șansele de câștig.

Bikini Party (Microgaming)

Pentru că nicio vară nu trebuie să treacă fără o petrecere pe cinste, distrează-te la una încă de la începutul sezonului cald. Video slot-ul Bikini Party de la Microgaming este jocul ideal pentru zilele toride pentru că te transpune pe o plajă însorită, ca spectator la un meci de volei. Distrează-te alături de jucătoare dacă vrei să nu lași rolele pe auto-play, bucurându-te de fiecare rotire.

Pe matrix-ul de 5x3 care are 243 de betways, vei întâlni 5 voleibaliste și veți putea face pase cu mingea de volei cu rol de Scatter până când activați cele 15 Rotiri Gratuite ale păcănelei. Funcția poate să fie declanșată din nou, dacă ești suficient de norocos.

Island Heat (GreenTube)

Chiar dacă din punct de vedere calendaristic nu este încă perioada concediilor de vară, acest lucru nu înseamnă că nu poți călători virtual pe o insulă exotică. Bucură-te de frumusețile naturii sălbatice în păcăneaua Island Heat de la GreenTube și încearcă-ți norocul pe grila de 5x3 cu 30 de linii de plată.

Joacă-te cu delfinii sau papagalii, savurează un ananas și admiră peisajul, însă ține cont că distracția începe cu adevărat odată cu focul de tabără. În acest video slot, simbolul Bonus este elementul cheie care declanșează de la 8 și până la peste 32 de Rotiri Gratuite. În plus, tradiționala statuetă sculptată în lemn, tiki, reprezintă simbolul Wild care te va ajuta să realizezi combinații câștigătoare. Ea poate să substituie orice alt icon când este nevoie de un ajutor divin.

Recomandări extra de video slot-uri pentru sezonul cald!

Pe lângă toate aceste titluri interesante, la operatorii licențiați din România vei regăsi și alte păcănele virtuale de vară, precum:

  • Hainan Ice (Playtech)

  • Spina Colada (YGGDRASIL)

  • Tiki Mania (Microgaming)

  • Sweet Bonanza (Pragmatic Play)

  • Disco Danny (Netent)

  • Chilli Chilli Bang Bang (iSoftBet)

Indiferent de jocurile pe care le vei încerca, ai grijă ca ele să fie în portofoliul unui operator licențiat. De asemenea, menține un joc responsabil și ai grijă la sumele pe care le investești, dar și la timpul pe care-l aloci online.