​Dincolo de domeniul artistic predominant, orice mică afacere are potențialul de a câștiga notorietate prin plasarea afișelor în locații strategice. Folosirea afișelor și posterelor este recomandată la deschiderea unui restaurant sau a unei pizzerii, în momentul în care un magazin își schimbă locația și atunci când se dorește să se aducă la cunoștința publică anumite informații legate de afacerea respectivă.

Deși trăim în era digitală, canalele de propagare online nu sunt, întotdeuna, cea mai fericită alegere. Din cauza fluxului mare de informații, atenția publicului poate fi distrasă cu ușurință. De aceea, metoda tradițională a distribuirii de materiale publicitare de print rămâne o cale ideală de a transmite clar și eficient mesajul ales, cu costuri reduse.

Realizarea acestora cu profesionalism, cu detalii care ies ușor în evidență, ajută la construirea identității de brand, motiv pentru care aceste flyere trebuie să aibă un aspect atrăgător și un mesaj ușor de înțeles. Forma aleasă pentru acești fluturași publicitari, culorile pentru seria de afișe publicitare care trebuie să ajungă la publicul țintă al unei companii, grafica, chiar și fontul imprimat pe gama de flyere care va fi livrată acestuia sunt foarte importante, aducând credibilitate brandului. Materialele - cartonul sau hârtia pentru pliante și cerneala cu care sunt imprimate acestea trebuie, de asemenea, să fie un indice al calității.

Recomandări în alegerea unor flyere potrivite: FLYERALARM

Alături de profesionalismul echipei și de tehnologia modernă de care dispun, aceștia vă garantează calitate, seriozitate și promptitudine în execuția lucrărilor, raportat la calitatea și durabilitatea lucrărilor pe care le execută. Contactează echipa Flyeralarm, iar afacerea ta va avea garantat cele mai originale și de impact materiale de promovare.

Tipografia online Flyeralarm a reușit să evolueze de la un start-up la o afacere de success în Europa. FLYERALARM, una dintre cele mai puternice tipografii online din Europa, a pornit dintr-un garaj și s-a dezvoltat foarte rapid datorită principiilor pe care compania se ghidează: calitate exceptională, prețuri accesibile, livrare rapidă și consiliere individuală, pliată pe necesitatea fiecărui client.  Cu o experiență în domeniu de peste 14 ani, Flyeralarm este prezentă, de doi ani și la Sibiu, oferind o paletă largă de printuri mediatice, de la flyere până la bannere de mari dimensiuni.

FLYERALARM vă oferă afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturiere personalizate, flyere, mape de prezentare, pliante, dar și grafică și machetare, gama de produse personalizate fiind permanent în dezvoltare. Cei interesați pot opta pentru consiliere individuală gratuită pentru identificarea produselor care se potrivesc cel mai bine scopului de promovare. Comanda se poate face online, iar livrarea produselor se face gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produsul și cantitatea alese, iar multe dintre produse sunt oferite cu livrare în 24 sau 48 de ore în țară.