Stiai ca de felul in care arata camera unde iti petreci cel mai mult timp depinde si cum iti petreci ziua? Cu alte cuvinte, un dormitor sau un living organizat dupa chipul si asemanarea ta iti ofera o doza de bunastare si te motiveaza pentru o noua zi. Daca te numeri printre persoanele care vor sa aduca locuintei un suflu nou, fara a cheltui o suma consistenta, si fara a pierde timp cu renovarea, poate ca ar trebui sa te gandesti la achizitia unui semineu.

 

Ofera-i living-ului tau un plus de confort

 

Fie ca vorbim despre cel termic, fie despre cel emotional, gama actuala de seminee se potriveste oricaror stiluri arhitecturale. In plus, in afara de dormitor, unde iti petreci mai bine de 8 ore pe noapte, living-ul este cea de-a doua incapere a locuintei unde te inconjori cu oameni frumosi si energie pozitiva.

Desigur, vrei ca aceasta camera sa fie cat mai primitoare, eleganta, sa atraga remarci pozitive asupra gustului tau in materie de design... si de altfel, de ce sa nu ii conferi un plus de rafinament cu ajutorul unui semineu?

Pe SemineeSibiu.ro, parte a companiei PeFoc SRL, vei gasi o multime de idei creative despre cum un singur element de décor, semineul, iti poate schimba intreg decorul din camera. Specialistii nostri sunt mereu la dispozitia ta pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru o investitie de lunga durata, tratam fiecare client cu maxima seriozitate si avem grija sa ii oferim inclusiv posibilitatea de a-si alege un model personalizat, care sa atraga toate laudele.

Pentru ca cerintele clientilor au devenit tot mai diversificate, pe SemineeSibiu.ro vei gasi o gama larga de soba tip semineu, termoseminee, seminee electrice, pe gaz, bioseminee etc., toate punand in valoare noile stiluri moderne de amenajare a interioarelor.

Pe langa confortul termic adus in casa ta, anul acesta importante raman si criteriile estetice. Astfel, intr-un living poti adauga si piese de mobilier suspendate, tapet cu imprimeu floral sau texturat,  paturi si perne decorative menite sa insufleteasca si sa scoata din incremenire un decor, plante naturale.

Daca vrei sa cumperi o sursa de incalzire secundara pentru casa ta de vacanta sau pentru apartament, o buna solutie este reprezentata de modelele actuale de seminee pe gaz. Acestea sunt ideale in spatiile restranse sau rar locuite pentru ca necesita doar o evacuare concentrica, precum centralele de apartament, iar pornirea si reglajul se fac din telecomanda.

Daca in cazul semineelor pe lemne sau peleti principala problema este legata de stocarea combustibilului solid, in cazul modelelor pe gaz aceasta situatie dispare. Mai mult, si linia de focare este mult mai rentabila, din punct de vedere al sistemul de ardere, care poate fi simplu sau cu arzatoare multiple.

Desi nu sunt la fel de populare ca semineele pe lemne, cele pe gaz ofera o serie de avantaje:

  • pot functiona si pe GPL;
  • au un aspect modern;
  • sunt dotate cu termostat;
  • sunt usor de utilizat;
  • sunt eficiente din punct de vedere energetic;
  • montajul se realizeaza rapid.

Cand te-ai decis sa iti cumperi un semineu pe gaz este foarte important sa apelezi la o firma specializata, asa cum este PeFoc.ro SRL. Cu o experienta de peste 15 ani pe piata, echipa noastra de specialisti te vor ajuta sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, la un pret accesibil. In plus, oferim transport gratuit pe teritoriul intregii tari.