De departe cea mai îndrăgită categorie de bonusuri, bonusurile fără depunere reprezintă o atracţie pentru foarte mulţi dintre cei care obişnuiesc să îşi testeze norocul fie la pariuri sportive, fie la sloturi online. Despre bonusuri fără depunere este şi articolul nostru, aşa că dacă te întrebi cum funcţionează ele, atunci trebuie neapărat să continui să citeşti informaţiile pe care ţi le prezentăm în rândurile imediat următoare.

Iată tot ce trebuie să ştii despre această categorie de bonusuri.

 

Când primeşti astfel de bonusuri?

Înainte de toate, să vorbim despre momentele în care se acordă astfel de bonusuri deoarece nu le poţi primi oricând.

De exemplu poţi să primeşti la Maxbet bonus fără depunere atunci când te înregistrezi. La fel fac majoritatea caselor de pariuri precum şi cele mai multe cazinouri online.

Decizia le este uşor de înţeles, deoarece în acest fel reuşesc să atragă noi jucători pe site-ul lor. Prin urmare, este o strategie de marketing care dă roade în continuare şi cel mai probabil acest lucru nu se va schimba foarte curând.

Ce includ bonusurile fără depunere?

În mod obişnuit, bonusurile fără depunere diferă de la o agenţie la alta, ceea ce înseamnă că ofertele sunt care mai de care mai interesante. Cel mai adesea, bonusurile fără depunere oferă rotiri gratuite, dar sunt şi situaţii în care vei primi bonusuri cash pe care le poţi folosi pentru pariuri sportive.

Practic, un bonus fără depunere îţi oferă posibilitatea de a juca jocurile tale preferate fără a fi necesar să îţi rişti finanţele personale.

Cum se activează un bonus?

Multe persoane se întreabă cum pot activa un bonus fără depunere, dorindu-şi să beneficieze de aceste oferte atractive.

Modul de activare a bonusurilor fără depunere este foarte simplu. Practic, va trebui să bifezi la înregistrare faptul că doreşti să încasezi bonusul disponibil. Ori, în alte situaţii bonusul fără depunere se activează după ce procesul de înregistrare a fost finalizat, la validarea contului.

Care sunt condiţiile pentru retragere?

Trebuie să ştii faptul că marea majoritate a bonusurilor fără depunere vin la pachet cu anumite condiţii, detalii pe care trebuie să le consulţi neapărat înainte de a accepta un bonus anume.

Mai precis, fiecare bonus vine cu condiţii de rulaj, ceea ce înseamnă că nu vei putea retrage câştigurile imediat, ci va trebui să le rulezi în funcţie de condiţiile depuse.

De exemplu, dacă vei obţine câştiguri de 100 RON, iar rulajul este de 10x, atunci va trebui să rulezi suma de 1000 RON, iar abia mai apoi vei putea retrage câştigurile obţinute, în funcţie şi de limita maximă impusă.

Merită să accept un bonus?

Este o întrebare pe care mulţi jucători o au. Merită să accepţi un bonus fără depunere? Cel mai probabil da! Este important, totuşi, ca bonusul acceptat să nu impună condiţii foarte greu de îndeplinit.

În cazul în care rulajul pe care trebuie să îl îndeplineşti este foarte mare, cel mai probabil că trebuie să te gândeşti mai bine înainte de a accepta sau nu un bonus anume.

Totusi, dacă cerinţele de rulaj sunt accesibile, atunci poţi accepta bonusul fără depunere imediat, fără a sta prea mult pe gânduri.

Asta deoarece îţi oferă posibilitatea de a te bucura de jocurile tale preferate, fără a depune nici măcar un leu, ceea ce este un avantaj în faţa căruia nu poţi fi indiferent, nu-i aşa?

Verificarea identităţii

Cel mai adesea, verificarea identităţii face parte din acest proces de acordare a bonusului fără depunere. Nu va fi suficient să îţi faci cont, ci poate fi necesar să îţi verifici identitatea, pentru a demonstra că esti o persoană reală care nu deţine şi alte conturi la acel operator de jocuri de noroc.

Această procedură de înregistrare nu ar trebui să dureze prea mult, ci ar trebui să poată fi realizată în doar câteva zeci de minute, în urma cărora să îţi fie şi aprobat contul.

Chiar dacă nu ţi se va cere să efectuezi verificarea contului pentru a putea încasa bonusul, această procedură va fi, totuşi, necesară pentru a putea efectua o retragere, în cazul în care ai reuşit să obţii profit de pe urma bonusului fără depunere pe care l-ai încasat.

Prin urmare, fie că îţi doresti să faci asta sau nu, la un moment dat va trebui să parcurgi procedura de verificare a contului pe care tocmai l-ai creat pentru a primi un bonus fără depunere.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoşti despre bonusurile fără depunere.

Facem un scurt rezumat şi îţi amintim că primeşti astfel de bonusuri atunci când îţi creezi un cont nou la o casă de pariuri sau la un cazinou online, există condiţii de rulaj şi va fi necesar să efectuezi şi procedura de verificare a identităţii. Îţi urăm succes, dar şi un joc marcat de responsabilitate, care să îţi aducă doar profit!