Ca punct focal și motiv de adunare în casa dvs., un televizor cu ecran plat adoră să fie prezentat. De aceea, este atât de important să aveți un suport sau o comodă TV bună. Dacă vă plac maratoanele de seriale, serile de film sau țineți pasul cu echipa sportivă preferată, atunci o comodă TV va fi un plus de bun venit în camera dvs. de zi.

 

Iată cum să alegeți o comodă TV:

Alegeți o înălțime de vizualizare confortabilă

Să vă țineți gâtul în unghiuri incomode timp de câteva ore este o rețetă pentru disconfort. Comoda TV ar trebui să vă poziționeze ecranul la nivelul ochilor. Înălțimea recomandată a televizorului este de aproximativ 100 cm, dar cea mai bună poziție depinde de înălțimea canapelei sau fotoliilor. Pentru o configurație personalizată, măsurați nivelul ochilor atunci când stați așezat, asigurându-vă că regiunea centrală a televizorului nu este cu mult deasupra liniei dvs. de vedere. Luați în considerare cumpărarea unei comode TV cu suport pentru a regla nivelul afișajului, după cum este necesar.

Potriviți dimensiunea și lățimea televizorului

Dacă sunteți hotărât să luați acasă un televizor de 100 sau 130 cm, gândiți-vă cât spațiu de perete sau podea trebuie să alocați pentru un model extra-larg. Când spațiul vă permite, căutați comode TV mai largi decât afișajul dvs. pentru a preveni depășirea inutilă, mai ales dacă televizorul dvs. este poziționat în mijlocul unei camere. Deși un televizor cu ecran plat are, de obicei, o bază pentru distribuirea uniformă a greutății, riscați să vă loviți sau să vă răsturnați ecranul dacă, comoda TV este prea mică. De asemenea, trebuie să vă asigurați că suportul oferă o capacitate de greutate suficientă pentru a vă susține televizorul cu ecran plat.

Luați în considerare aspectul camerei

Doar pentru că aveți o cameră mică sau cu formă neregulată nu înseamnă că trebuie să sacrificați televizorul viselor dvs. Alegeți o comodă TV pivotantă, pentru a găsi unghiul de vizualizare optim atunci când spațiul disponibil pentru televizor nu se aliniază confortabil cu scaunele dvs. O comodă TV de colț vă permite să montați un afișaj mare într-un loc compact, în timp ce un suport TV montat pe perete eliberează spațiu în fața fotoliilor pentru o mișcare mai ușoară. Chiar dacă montați televizorul independent de o comodă, un suport de perete cu rafturi este util pentru a adăuga spațiu de stocare în cameră.

Alegeți un stil care să vi se potrivească

Comodele TV sunt disponibile într-o mare varietate de elemente decorative, de la rafturi eșalonate la baze rotunjite, până la forme asimetrice. Amestecarea stilurilor duce la un decor aglomerat, așa că alegeți o comodă TV care se îmbină bine cu estetica dvs. actuală. Liniile geometrice simple și rafturile deschise surprind senzația minimalistă a unui spațiu contemporan. Alegeți nuanțele neutre palide, albe sau gri deschis, pentru a face camera să pară mai luminoasă și mai spațioasă. Culorile solide întunecate și liniile curate sunt potrivite pentru decorul de tranziție, în timp ce nuanțele bogat colorate, ramele mai groase și detaliile ornamentale completează eleganța multor camere tradiționale.

Alegeți materialul potrivit

Pregătiți-vă să găsiți suporturi TV realizate din aceste materiale obișnuite: lemn, sticlă, metal și plăci din fibră de densitate medie. Lemnul și metalul sunt materiale de lungă durată și, deoarece suporturile TV din lemn sunt destul de grele, ele rămân deseori stabile atunci când copiii sau animalele de companie aleargă în jurul lor. Multe comode TV din sticlă sunt rezistente și au suporturi metalice, dar trebuie să aveți grijă, dacă doriți să le păstrați curate și fără crăpături. Plăcile de fibră de densitate medie sunt alternative ieftine față de lemn, deci oferă o durată mai mică de viață, dar sunt suficient de durabile pentru a rezista utilizării zilnice.

Folosiți spațiul stocare și organizare

Cumpărați o comodă TV cu spațiu de stocare pentru a organiza kituri media sau reviste și căutați unități cu spațiu larg de masă, dacă doriți să expuneți elemente decorative. Centrele mari de divertisment sunt perfecte pentru aranjarea mai multor electronice într-o locație compactă și centralizată. Majoritatea suporturilor TV includ decupaje pentru gestionarea cablurilor, ajutându-vă să ascundeți cablurile și să vă păstrați familia în siguranță de pericolele electrice. În funcție de stilul dvs., alegeți între rafturi deschise, dulapuri închise și sertare.