Un bărbat a murit, ieri, după ce a fost acroșat de un tramvai în stația de la Olosig. Accidentul s-a produs în jurul orei 15.40, iar circulaţia tramvaielor din zonă a fost întreruptă mai bine de o oră.

Accidentul a avut loc, ieri, în jurul orei 15.40. Unii martori spun că omul s-a dezechilibrat, fiind acroșat de un picior, în momentul în care se sprijinea de tramvai, iar acesta s-a pus în mișcare. Bărbatul a căzut sub tramvai, fiind târât câţiva metri. Chiar dacă roţile tramvaiului nu i-au secţionat corpul, i-au provocat răni grave care i-au provocat decesul.

Bărbatul era în stare de inconştienţă în momentul în care au sosit echipajele de la descarcerare, iar un picior îi era prins sub tramvai. După ce echipajele de descarcerare au ridicat tramvaiul şi au evacuat victima, s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă victima nu a reacționat. După circa o oră, echipajele medicale au declarat decesul bărbatului. În zonă s-au aflat mai multe echipaje ale Poliției, inclusiv criminalişti, care au făcut cercetări la faţa locului, pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Un accident similar a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână. În 19 ianuarie, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a căzut sub un tramvai oprit în staţie în zona Parcului 1 Decembrie din Oradea. La acea dată, bărbatul s-a grăbit să urce în mijlocul de transport în comun, a fugit, s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se cu capul de şine. Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la spital pentru investigaţii.