Astăzi, 21 ianuarie, a avut loc prima tragere la sorți din acest an din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea".

 

La această tragere la sorți au fost înscriși 7.225 contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 11 -17 ianuarie 2022.

Extragerea computerizată a desemnat-o câștigătoare pe Pantea Alexandra Ioana, domiciliată pe str. Italiană, care va fi înștiințată prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" - ajunsă la a VI-a ediție, continuă și în anul 2022. Primăria Oradea va premia, și anul acesta, persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2022 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Campania se desfășoară în perioada 11 ianuarie - 31 martie 2022. Extragerea următoare va avea loc în data de 28 ianuarie 2022.