Pe strada Episcop Ioan Suciu nr. 10, la blocul PB4 , primăvara a venit cu sute de flori multicolore. La inițiativa unor locatari, care au început amenajările din buzunarul propriu, s-au mobilizat și alți vecini de pe scară, ulterior amenajarea fiind finalizată din fondurile de reparații ale blocului.

Asociația de Proprietari Liniștii se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase, curate și colorate spații verzi care a fost creat, de oameni gospodari, la unul dinfre cele 11 blocuri ale sale.
„De la începutul primăverii, familia Cun Iosif și Diana au demarat această lucrare, investind bani din buzunarul lor. Au adus borduri, au cumpărat flori și pământ pentru flori, cu scopul de face spațiul din jurul blocului să fie mai frumos”, a spus, pentru cotidianul CRIŞANA, Ștefan Vidican, președintele Asociației de Proprietari Liniștii. Așa cum explică președintele de asociație, care locuiește chiar în blocul amintit, inițiativa soților Cun a fost completată de Aurica și Viorel Vușca, și de Lucia Vidican, care au continuat munca vecinilor lor, aducând flori, pământ și pietriș, chiar și din grădinile proprii, de la țară. Ulterior, pentru că toți locatarii au fost încântați de peisaj, au fost de acord ca amenajarea să fie terminată din bani care existau la fondul de reparații al blocului.
„Avem sute de petunii, mușcate și panseluțe. Spațiul a renăscut și vecinii din celelalte blocuri sunt încântați de asemenea priveliște. Am reușit să facem alei, borduri, să văruim pietrele cu alb. Și chiar aici este și sediul Asociației de Proprietari, iar oamenii care vin să-și plătească facturile își fac poze cu florile noastre”, a mai spus Ștefan Vidican.
Deja există un bloc, PB2, unde locuitorii, inspirați de spațiul din vecini, au început să aducă pământ și flori. „Mă bucur când văd că oamenii se lasă inspirați de idei creative și mă bucur atunci când binele devine molipsitor. Sper ca toate blocurile din asociația noastră, dar și altele să-și transforme spațiile în grădini cu flori”, a mai spus președintele asociației.