Sâmbătă, 8 octombrie, la Cinema Palace, în Lotus Center, vor avea loc două premiere de gală cu filmul „Mirciulică”, de la orele 19.00 și 20.00. La eveniment vor fi prezenți actorii Mircea Bravo, Cristi Ilișuan, Denisa Vlad, Ioana Repciuc, tanti Lenuța, Cucu și Herlo.

Mirciulică este primul film de comedie produs de Bravo Films, marcând debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei. Urmărit de peste 3 milioane de oameni, Mircea și partenerul lui, Cristian Ilișuan, au decis că, după succesul fulminant din online, este momentul să treacă la următorul nivel - filmul de lungmetraj.

Mirciulică este o producție independentă ce aduce pe marele ecran universul lui Mircea Bravo, alături de toate personajele îndrăgite și cunoscute deja de publicul larg prin intermediul sutelor de clipuri din mediul online. Rolul principal este jucat de Mircea, căruia i s-au alăturat actori consacrați din lumea teatrului, precum Elena Ivanca, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dan Chiorean, Denisa Vlad. Nu putea lipsi din acest proiect cea mai cunoscută bunică din România - tanti Lenuța din Chinteni.

„E un film făcut pentru voi, să vă bucurați de el așa cum o faceți de-atâta timp de clipurile noastre”, spune Mircea Bravo.

Această comedie este scrisă de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo, în frunte cu Cristian Ilișuan, cel care a și semnat regia filmului și stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla, un orășel de lângă Cluj-Napoca.

Mirciulică, absolvent de Drept, jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde este nevoit să rămână după ce ratează admiterea la Magistratură. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze de fapt pentru soția șefului.

Mirciulică spune o poveste cu care vor rezona mulți tineri din România și prezintă realitatea societății românești exact așa cum este ea, condimentată cu glume și întâmplări în stilul deja cunoscut al lui Mircea Bravo.

Regia este semnată de Cristian Ilișuan, Mirciulică marcând și debutul său regizoral, iar scenariul a fost scris de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo (Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc).

Mirciulică intră în cinematografele din toată țara în data de 7 octombrie.