Asociaţia Star Vivere, în parteneriat cu Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor, organizează, în perioada 8-11 noiembrie, la Teatrul de Stat Regina Maria - Szigligeti Szinhaz, cea de-a V-a ediţie a festivalului Star Vivere Music Revolution adresat copiilor şi tinerilor pe următoarele categorii de vârsta: 4-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-16 ani, 17+ şi grupuri.

 

Festivalul a devenit unul de referinţă la nivel naţional, bucurându-se de participarea celor mai importante şcolii de muzică pentru copii, cu un nivel din ce în ce mai ridicat de pregătire. Juriul din acest an se poate spune că este unul excepţional, înregistrând şi o premieră, prezenţa ca invitat special a Crinei Mardare (pentru prima dată membră a unui juriu într-un festival) vocal-coach-ul X Factor România, fostă vocalistă a grupurilor: 3T,5T, Stereo şi Sfinx Experience. Alături de Crina vor lua loc în loja juriului Cezar the Voice, Uddi, Mihaela Cernea - trupa Class, Mihaela Tatu, Doina Bentu, directorul Departamentului divertisment din TVR, regizorul artistic Dan Manoliu şi preşedintele juriului, compozitorul Mihai Alexandru. Cei 87 de concurenţi vor urca pe scenă festivalului vineri, 9 noiembrie, începând cu ora 14.00, şi vor reveni pe aceeaşi scenă sâmbăta, 10 noiembrie, începând cu aceeaşi oră pentru a afla premiile obţinute.

 

Atât concursul cât si gala, vor putea fi urmărite în direct pe pagina de facebook https://www.facebook.com/starvivere/. Intrarea în sală este liberă pe parcursul celor două zile, în care sunt aşteptaţi la teatru toţi pasionaţii de muzică pentru copii şi nu numai.

Premiile acestei ediţii sunt valoroase şi consistente, ca urmare a sprijinului oferit de sponsorii festivalului: Venezia Show Room, care oferă Grand Prix-ul festivalului, în valoare de 4000 de lei, Carrefour Oradea (telefoane, tablete, pachete cu dulciuri), Real Oradea (pachete cu dulciuri, jucării), SKC Office Supply (laptop), Mabu, Oculens, Ţiriac Auto, Aqua Carpatica, Pellini Top, Casa Florilor, Continental Oradea, Alpa EST, Spartan.

„Pregătiţi deja, aşteptăm nerăbdători întâlnirea cu prieteni dragi, concurenţi, părinţi, profesori, artişti şi public, într-o atmosferă caldă şi relaxată. Ne vom bucura împreună de muzică, de voci frumoase, de recitalurile marilor artişti, de talent în forma sa cea mai pură!”, a transmis Valeria Mişcuţia, organizatorul Star Vivere Music Revolution.