Fata care și-a înjunghiat bunica și apoi a dispărut de acasă a fost găsită de polițiști, în timpul nopții de joi spre vineri, după o săptămână de căutări. Aceasta a fost internată într-un centru de minori din cadrul Protecției Copilului Bihor.

Abigail Bordaş, de 13 ani, din municipiul Oradea, a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august, în jurul orei 18.30, şi nu a mai revenit. Potrivit poliţiştilor, minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Așa s-a întâmplat și în timpul nopții de joi spre vineri.

„A fost găsită în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea. Nu prezenta urme de violență. Minora a fost internată într-un centru de minori aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor”, se arată înt-un comunicat al IPJ Bihor.

Surse judiciare au confirmat că fata găsită este cea care şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit, săptămâna trecută. Se pare că aceasta nu ar fi plecat de acasă din cauza incidentului, deoarece nu răspunde penal pentru fapta sa. Bunica fetei, o femeie de 65 de ani, a fost internată în spital după incident, starea sa fiind stabilă.